Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy valaki análszex közben bekakilt?
Figyelt kérdés
Előtte feltétlenül kell beöntés?2009. dec. 7. 17:38
1/11 anonim válasza:
ez vicc...hogy kellene beöntés hehe...amugy meg ha nem érzi a lány hogy kakilnia kell,hogy kakilna be....de a péniszt a csuszás miatt sikositóval vagy testápolóval kenjétek be.
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy kellene, hogy nem szeretném, ha a párom dákója "csokis" lenne utána. Ki kell előtte tisztítani ott, vagy nem?
Én lehet, hogy éreznék kakilási ingert, ha ott bent lenne valaki és ki-be csúszkálna.
Na nagyon rajongok a beöntés ötletéért, de inkább megcsinálom, hogy ne legyen baleset az ágyban.
Lehet, hogy ez neked vicces, de én még nem csináltam ilyet és ezért bátorkodtam feltenni a kérdést. Azt hittem ez az oldal ezért van.
2009. dec. 7. 17:46
3/11 A kérdező kommentje:
Na=Nem.
2009. dec. 7. 17:47
5/11 anonim válasza:
szükséges, és ne tartózkodj a beöntéstől, akár élvezheted is:D
6/11 A kérdező kommentje:
Oks.
Köszi a választ.
2009. dec. 7. 20:44
7/11 A kérdező kommentje:
17:53 Huh, az nem lehetett kellemes. Remélem velem nem lesz ilyen.
2009. dec. 8. 08:53
8/11 anonim válasza:
Szerintem felesleges a beöntés! Csináltam már, egyszer sem volt előtte semmi ilyesmi, és a végén sem volt gáz.
De hallottam már olyanról, akinek hasmenése volt tőle...
Szerintem egyénfüggő!
9/11 anonim válasza:
Nekem volt beöntés után is csokis.
10/11 anonim válasza:
Beöntés kicsit macerás,de az a legbiztosabb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!