Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Legkínosabb dolog ami történt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legkínosabb dolog ami történt veletek szex elött, közben vagy után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
azt mondtam neki közben véletlen hogy gyerünk joshi, gyerünk!!!!
2009. dec. 7. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D a Joshi-n behaltam.
2009. dec. 7. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ránknyitottak, nem is egyszer :D szerintem kevesebb kínos dolog van ennél :D
2009. dec. 7. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

éppen mikor a páromat orálisan kényeztetem, akkor az ikertesóm ránknyitott, aszem meghalok...:(

meg a legtöbbször telefonálnak, a múltkor az anyósom hítva én pont az ölében "öltem" és hirtelen belenyögött a telfonba....muszály volt felvenni(mert...nah mindegy...)

2009. dec. 7. 17:01
 5/8 anonim válasza:
57%
Levettem a gatyámat és látta hogy fütyülőm van kicsit másra számtott :( cikis volt :((((
2009. dec. 7. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsóóó ááá ez nagyon lollll....:)
2009. dec. 7. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
amikor utána ölelkezve feküdtünk a kanapén, barátom zenekarának gitárosa jött ki a busz hátsó részéből és mondta hogy jó volt a ma esti műsor de a romantikázást már nincs kedve végighallgatni és kiment. végig ott volt és hallott mindent gondolom mivel éppen csak egy függöny választotta el tőlünk. még jó hogy amúgy olyan részeg volt hogy menni alig bírt. mondjuk két nap múlva szerencsére már énis csak röhögtem rajta, de azért akkoris na.
2009. dec. 7. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Az egyik exem-el kissé összemelegettünk, tapi, tapi... majd furcsán éreztem én, h valami matat bennem :)) mikor oda nyultam, akkor éreztem h kiszakadt a lábamközt a nadrág... írtó ciki volt :s
2009. dec. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!