Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az hogy ha fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy ha fiúk ujjaznak még mindig fáj?

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok..

Ha úgy vagyok fiúval, hiába izgulok rá fel.. amikor betolja az ujjait mindig fáj. :S Miért van ez?

2009. dec. 7. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
valószinuleg durván csinálja nem ?
2009. dec. 7. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:
nemhiszem, amikor benyúlnak a bugyimba már akkor teljesen kész vagyok, és amikor elkezdenek ujjazni.. hát az nagyonross..:S
2009. dec. 7. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
FIÚK? Hány ujjazott meg? Vagy válogatsz ki a jobb? Keress egyet, akit szeretsz, és azzal nem fog fájni. Mert ez úgy hangzott,mintha minden héten más ujjazna. Ha lesz egy normális kapcsolatod és megérsz agyilag, nem fog olyan rosszul esni. (Ha félreértettem, elnézést).
2009. dec. 7. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
fiúK, benyúlNAK, hm.. lehet hogy tényleg itt van a kutya elásva, 1-el csináld, tapasztalttal. :)
2009. dec. 7. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a második válaszolónak teljesen igaza van.:-))

Mi az hogy a fiúk.Ez nem lyan mint puszi, hogy bárkinek az arcára nyomhatsz egyet.

Legyen egy állandó és azzal próbálkozz, mert így nem ismer meg egy fiú sem eléggé ahhoz, hogy jó legyen. nem is beszélve arról, hogy így egy mindenre kapható lánynak gondoljanak.

2009. dec. 7. 15:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát jó, köszi azért a válaszokat..
2009. dec. 7. 15:57
 7/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 1 sráccal de ő durván csinálta!De szerintem menj el nőgyógyászhoz ő többet tud erről mondani!19/L
2009. dec. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!