Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szeretem az orális szexet, sokszor kívánom is, h csinálhassam a páromnak, sokáig szoktam csinálni, de mégsem annyi ideig, h ő el tudjon élvezni. Tulajdonképpen neki se célja ez, csak egyszerűen élvezzük h együtt vagyunk. Normális ez?
Én meg azt bírom, hogy rohadtul de nem így fogalmaztam meg a kérdést, ahogy most látható:)
Am. köszi a válaszokat, még ha a 85%-a nem is az én kérdésemre koncentrált :):):)
Szóval nem is arról van szó, mert élvezett már el nálam, csak hát... kicsit izom lázam volt utána :) ÉS tulajdonképpen nem is célunk az orgazmus, csak játszogatunk egymással, amíg úgy tartja kedvünk. Akko mi csak egyszerűen ilyenek lennék? :)
Ha így jó mindkettőtöknek, akkor csináljátok így! Csak ez számít.
Ha valamelyikőtöknek mégis hiányérzete lenne, akkor nézz utána "profi" technikáknak, mert nekem az a tapasztalatom, hogy a férfiak orális szextől nagyon gyorsan elmennek (1-5 perc ha nem lassítom a dolgot, meg nem húzom úgy, hogy orgazmus előtt megállok, aztán folytatom -így azért valóban sokáig el lehet játszani vele). Vagy az előttem szólónak igaza van és feszült.
De mi is szoktunk csak úgy játszani és élvezni a dolgot..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!