Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Milyen érzés amikor leszop a barátnőtök? És mely technikák jönnek be nektek a legjobban? 17/L (a tuskók kiméljenek légyszi, azért van az oldal, hogy kérdezzünk)
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:47
1/12 anonim válasza:
Jó xd leírhatatlan. Technikákat a lányoknak kell ismerni:)
2/12 anonim válasza:
Majd ösztönösen ráérzel. :) Csak ne használd a fogadat. Nyelv és ajkak. :D
3/12 anonim válasza:
nyomd le a torkodig, úgyis az kell minden palinak. aztán hagyd,hogy élvezzen a fejedre meg a szádba, garantáltan imádni fog!
4/12 A kérdező kommentje:
Hát ez a 14:16 mekkora paraszt :S
Amúgy én jó vegyok benne---én spec imádom a számmal kényesztetni a páromat :)
És ő is mondta hogy jó vagyok benne.Csak gondltam azért megkérdezem :)
2009. dec. 7. 14:27
5/12 anonim válasza:
Utolsó tényleg paraszt de igaza van, ez kell a pasiknak, hidd el örülne ha a torkodig nyelnéd a farkát és utána rád élvezne!! Ez a mai pasik ideálja!
6/12 anonim válasza:
Khm. Mai pasik ideálja? Kössz szépen. Én elhatárolódom.
17/f
8/12 anonim válasza:
kicsit bunkó de teljesen igaza van..
9/12 anonim válasza:
pasik szeretik megalázni a nőket, szeretik magukat felsőbb rendűnek érezni,hogy mindent megtehetnek a bnőjükkel..ha egyáltalán annak nevezik őket.. max egy szexuális eszköznek;)
10/12 anonim válasza:
ÉN is elhatárolódom... Elég baj az hogy a mai lányok így gondolják. Belegondolni is rossz, hogy milyen srácokkal volt dolgotok eddig...
Nem szeretem megalázni a nőket, a szopás pedig tud megalázó lenni. Főleg azt rühellem ha a csaj térdel a pasi előtt. Ezen kívül olyat, amit nem akar, nem kell csinálnia. Ez valahol a kölcsönös tisztelet, és megértés, ezáltal a szerelem alapja.
20/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!