Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem merem orálisan kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem orálisan kielégíteni a barátom! Pedig nem ő lenne az első. Miért?

Figyelt kérdés

Többször le is feküdtünk már,szeretem és megbízok benne,valamiért mégsem sz.pom le. De nem értem miért :S

20/l

2009. dec. 7. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm mondta, hogy nem sok férfival feküdt le és még kevesebbet sz*pott le, de csak annak csinálta, akit tényleg szeretett.

Nálad is ez lehet a gond. Tényleg szereted a srácot? Vagy csak undorító a f*rka?

25F

2009. dec. 7. 11:33
 2/8 kolosszus22 ***** válasza:

Ha te nem tudod, akkor mi honnan az anyámból tudjuk!?

Biztos nagyon finnyás vagy!

22/F

2009. dec. 7. 12:46
 3/8 kolosszus22 ***** válasza:
Még annyit, hogy nekem elég szarul esne, ha tudnám, hogy a barátnőm előttem más férfiakat leszopott, de engem nem hajlandó, rohadtul megalázó lenne.
2009. dec. 7. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:

A szerelemnek ehhez szerintem nincs köze. Attól még hogy ezt nem teszed meg neki éppen eléggé szeretheted. Amúgy én is hasonló helyzetben vagyok, igaz nekem a barátom lenne az első, de valahogy mindig meghátrálok. Viszont én tudom, hogy miért nem akaródzik megtenni. Szeretem én, nagyon is, csak hát attól félek, hogy valami balul sül el és elrontunk vele mindent. Mindenesetre barátkozom a gondolattal, ő meg türelmes velem és azt mondta nem akar rám erőltetni semmit.

Először is azt kellene kiderítened, hogy miért félsz a dologtól? Talán azért mert az előző pasival nem volt jó? Attól félsz, hogy a párod mit gondolna rólad, ha megteszed? Próbáltál már vele beszélni erről?

2009. dec. 7. 12:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Félek,hogy nem csinálnám elég jól,az előző barátnője nálam 7 évvel idősebb volt,tapasztaltabb...szerintem ez is indok lehet :S De amúgy persze hogy szeretem.
2009. dec. 7. 16:59
 6/8 anonim válasza:
ne félj töle az a 7 év nem jelent semmyt sem...lehet te jobb lennél..ezt nem tudhatod..
2009. dec. 7. 18:12
 7/8 kolosszus22 ***** válasza:

Hát ha hozzá sem kezdesz akkor biztos visszasírja a régi barátnőjét, a semminél biztosan jobban csinálta! Nem tudom mit kell ezen ennyit parázni, a szopást nem nagyon lehet rosszul csinálni, az jól esik minden formában.

22/F

2009. dec. 7. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Amiatt is lehet, hogy nagyon szerelmes vagy, és félsz.

Próbáld fokozatosan. Először csak a környéken pár csók... utána egy kis nyalogatás... majd a végét óvatosan bekapni.

És caak ha már mindez jól megy, akkor próbálkozni komolyabbal.

2009. dec. 8. 03:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!