Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fetishekre tudok izgulni, elfenekelés, megalázás, stb. viszont érzelmileg a fiúk felé hajlok. Mit tehetek ez ellen?
Figyelt kérdés
vagyis azt értem ezalatt, hogy érzelmeket csakis fiúk iránt tudok táplálni, azt is csak egy bizonyos korig, olyan 18-26-ig kb, és csak az ilyen "aranyos pofiju" lányos fiúk felé. De szexuális izgalom nem sok van, csak vajmi kevés. Mit tudnék ezellen tenni, van ebből kiút? és a legfontosabb kérdés, most akkor én meleg vagyok? Még hozzá tenném, hogy a női test is felizgat, egy picit, persze ez is másodlagosan, csak a fetish ek után, kifejezetten a kis mellü nők, de érzelmeket nem érzek lányok felé.2009. dec. 7. 00:52
1/16 anonim válasza:
búza vagy igen. nemlehet ezellen tenni.
2/16 A kérdező kommentje:
légyszíves, ha így is gondolod, használj rá más szót, mert ez a búza, b.uzi igen csak pejoratív. Köszönöm!
2009. dec. 7. 01:01
3/16 A kérdező kommentje:
Én a fetish ek ellen akarok tenni, mert attól félek, hogy ha beleszeretek valakibe, akkor szexuálisan nem udok majd vele közösülni, a fetish ek gondolatai nélkül, és ez olyan lesz mint a megcsalás.
2009. dec. 7. 01:02
4/16 anonim válasza:
ha beleszeretsz vkibe, úgy igazán szerelemből, akkor nemfogsz a fétisekre gondolni. azaz igen, de ezzel csak színesíthetitek a szexuális életeteket. de úgyértem, hogyha szerelmes leszel, akkor fétisek nélkül is fogod tudni élvezni a szexet. ez így szokott működni.
5/16 anonim válasza:
Tenni nem sokat tudsz, a szexuális vágyakat nem tudod irányítani. Fogadd el, hogy ilyen vagy, keress magadnak egy fiatal srácot, aki elfogadja vagy akár szereti a perverzióidat, és éljetek boldogan, míg meg nem haltok :)
6/16 anonim válasza:
Te bu:zi létedre a fétis miatt aggódsz? Nem az a nagyobb baj...
7/16 anonim válasza:
Szerintem bisex vagy és perverz.Keress két bisex embert fiút és lányt lehetőleg perverzeket aztán hajrá. Ui:kis mellü nők rulez.
8/16 anonim válasza:
megértelek, én még furcsább helyzetben vagyok: egyik nemhez sem vonzódom testileg, emocionálisan sem különösebben, és kizárólag az általad is leírt perverziók hoznak izgalomba, a normális együttlét gondolatától majdhogynem undorodom. inkább nem is keresek partnert, nem nagy a valószínűsége, hogy sok ilyen beteg ember flangál körben...
szerintem semmit sem tehetsz. ha nagyon frusztrál, kísérletezz szexuálpszichológussal, de én gondolom, hogy ez megoldást hozhat.
20/L
9/16 anonim válasza:
13:00 vagyok. azt akartam írni, "nem gondolom, hogy megoldást hozhat". - bár lehet, hogy jó ómen volt a félregépelésem :)
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem tom, hogy baj lenne valamilyek probléma vagy nem. Én biszex vagyok azonban csak fiuk iránt éreztem eddig "szerelmet". A melegség miatt én nem aggódnék, ha lánnyal is össze tud jönni a dolog. Azonban a féthissel vagy mivel nekem fenntartásaim lennének. Én kicsit irtózom tőle, bár van olyan fiu aki a homoszexualitás gondolatától is kirázza a hideg. Tehát ez önmagában nem mérvadó. Szerintem az a fő, hogyha neked bejön és különösebb problémát nem okoz az életedben akkor próbáld elfogadni asszem. Jobb ötletem nincs.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!