Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szeretem orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem orálisan kielégíteni a páromat, de az új (4 hónapja vagyunk együtt) párom nem szereti. Nem értem, hogy miért? Nem foghatja arra sem, hogy azért mert nem nyelem le, mert azt is imádom. Bővebben lent

Figyelt kérdés

Persze a "normális" szex terén is aktív vagyok,szeretem azt is,de ez valahogy jobban izgat.Közben én is képes vagyok elmenni,így mindkettőnknek jó lehetne:S

De valamiért nem hagyja:(

Megkérdeztem, hogy miért van ez? De mindig kitér a válasz elől. Eddig nem volt panasz a technikámra, SŐT! Mi lehet a baj?

2009. dec. 6. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
az illető fiú vagy lány?
2009. dec. 6. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,lány vagyok,24 éves, a párom 22(pasi)
2009. dec. 6. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem (bár ez fiúknál nem annyira jellemző) zavarban van a dologtól... biztos jó neki meg élvezi, csak épp nem tudja magát elengedni közben. nagyon óvatosan próbálj vele beszélgetni erről, hogy nincs miért zavarban lennie, te nagyon szereted őt és csinálni neki. ő amúgy csinálja neked?
2009. dec. 6. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet a zavar, hogy mondjuk nincs hozzá szokva mert az előző kapcsolataiban nem volt része benne. Őt kell egy bizalmas pillanaban megkrédezni : )
2009. dec. 6. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
de van egy másik variáció is h miért utasít el!!! Lehet h túl heves vagy neki és nem szereti ahogy csinálod! Csak azért jutott eszembe ez a verzió, mert egy srác ismerősöm is így volt vele, hogy nem szerette ahogy a csaja csinálta, de nem mondta meg neki nehogy megbántsa és inkább azt mondta h nem szereti az orált!!!
2009. dec. 6. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Jártam már így én is. Azt mondta a srác, hogy nem szereti,mert neki az nem jó. Fázik közben ott és kellmetlen érzés. Nagyon csodálkoztam, mert sose volt még rám panasz, de vele ez nem sikerült, bárhogy próbálkoztam, mindig lelankadt tőle:( Ez van.. nem mindenki szereti, igaz, talán elenyésző százalék a férfiak körében.
2009. dec. 6. 23:16
 7/10 anonim válasza:
hhm volt hasonlo h énse akartam nekem valahogy az a kép van a fejemben h a hulyéknek hagyom és nemtudom lenézem öket v fogalmam sincs nem ez a jó szó, de ha 1 olyan lány akarja csinalni akit szeretek azt nem hagyom valahogy alantasnak gondolom hozzá lehet neki is iesmi.
2009. dec. 6. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:
nem fogazol? olyan fiu nincs aki nem szereti ha szopják, lehet hogy szorong valamitöl vagy te nem csinálod jól... egyik vagy másik...
2009. dec. 7. 01:04
 9/10 A kérdező kommentje:

Ő gyakran csinálja nekem,de ő nem is hagyta még egyszer sem...amikor csináltam volna,mindig eltolt,így nem lehet azt mondani,hogy nem jön be neki ahogy csinálom,mert nem hagyta meg egyszer sem...

Szerelem van,de nekem ez hiányzik...Nem létfontosság,de hiányzik:S

2009. dec. 7. 08:34
 10/10 kolosszus22 ***** válasza:

Hááát, fura dolog ez. Én imádom az orált adni és kapni is, bár egyszer volt egy kellemetlen élményem, ugyanis a lány aki dolgozott rajtam véletlenül elég durván felsértett a fogával, még a vérem is kiserkent, persze ez nem szegte kedvem a dologtól. Viszont a barátodnak is lehet volt valami hasonló élménye és ezért nem szereti.

22/F

2009. dec. 7. 10:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!