Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehetne komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
nemrég egy buliban táncotam egy fiúval,meg csók is volt.nagyon tetszett nekem,addig,amíg nem akarta azt a bizonyosat.szerintetek gáz,ha egy fiú ilyen hamar szeretne egy lánnyal szeretkezni???2009. dec. 6. 21:55
1/7 anonim válasza:
A fiú azonnal szeretne, mindig. Ha nem így van, az hazudik vagy beteg vagy langyi.
2/7 anonim válasza:
A fiúknál ez a norma. Te azért várj még vele.
3/7 anonim válasza:
Alig ismersz valakit és már csókolózol vele? A nevét legalább már megmondta? Vagy az ráér szex után is?
Egyébként NEM lehet belőle majd komoly kapcsolat! Ennyi!!!
4/7 A kérdező kommentje:
megesik az ilyen.tudom kicsit "rossz" vagyok,de ez van.
2009. dec. 6. 22:11
5/7 anonim válasza:
Nekem is többször volt már, hogy buliban csókolótam vkivel, akit alig ismertem, de ezek közül csak egyből lett komoly kapcsolat, a többit másnapra elfelejtettük a srácok is és én is. Szóval kicsi az esélye, hogy ő komolyabban gondolja veled. Esetleg várj pár napot, hátha jelentkezik, akkor lehetséges. Drukkolok!
18/L
6/7 anonim válasza:
Egy éjszakás kaland, maximum az lenne belőle. De ha nem vagy benne, akkor szerintem odébb fog állni. Bár az is lehet, hogy neked szerencséd lesz. Puhatold ki mit szeretne, aztán meglátod, hogy lesz-e ebből több, mint egy futó kaland. Esély van, csak jelen esetben nem sok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Mondjuk ha buliba volt akkor nem kizárható, hogy a srácba volt némi pia. Ez esetben valószínűleg kevésbé fogja titkolni természetes szükségleteit.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!