Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a barna valami hüvelyorgazmus után?
Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok.Hüvelyorgazmus után barnás váladék folyik ki a hüvelyemből.És nem tudom hogy ez baj vagy mi? Nincs semmiféle betegségem se seb a hüvelyembe.Legyetek szívesek valamiféle segítséget adni hogy ez egyedi dolog vagy mindenkinek ilyen hogy ez valami baj?!Válaszokat előre is köszönöm!2009. dec. 6. 21:54
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem még ilyen nem fordult elő, és nem is hallottam még ilyet. Lehet, hogy el kéne menned orvoshoz.
2/8 anonim válasza:
Érdemes orvoshoz fordulnod. Ő tudja a tuti választ.
3/8 anonim válasza:
sztem méhszájseb. annak a tünete a szeretkezés utáni barnázás. orvossal nézed meg, mert a méhszájsebből lehet a rák is.
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen, de aztán rájöttem azért volt mert egy kicsit korábban jött meg a havim, mint vártam. Előfordul, hogy a havit egy orgazmus előre hozza vagy hátrébb tolja. Szerintem nem kell mindjárt az ördögöt a falra festeni. De ha még mindig ott a doki, aki biztosan megmondja, hogy mitől van ez.
5/8 anonim válasza:
bármi lehet:
folyás, menzesz elötti váladék, esetleg megsérült a hüvelyed aktus közben, méhnyak megnyúlása stb.stb.
6/8 anonim válasza:
1 halott magzat elkezdett kompoztálódni a méhedben.
annak a maradványa folyik le
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A barna valami alvatt vér volt.A fogamzásgátlótól. És az orgazmus közbeni sok váladék mosta ki.
2009. dec. 7. 19:09
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!