Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pénteken ráizgultam a fiu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken ráizgultam a fiu osztálytársamra. Most miért volt ez?

Figyelt kérdés
Heteró vagyok, 20 éves 2 éve boldog kapcsim van szeretem a barátnőmet de fogalmam sincs, hogy történt ez pénteken.. Odaült mellém a suliban és nemtudom mit akart, úgyéreztem mint aki nyomulni akar, egyre közelebb jött és összeért a lábunk. Nem tudom megmagyarázni miért de hagytam, és teljesen felizgultam tőle.
2009. dec. 6. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Én a helyedben elkezdenék félni..
2009. dec. 6. 21:36
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
te jó ég :O
2009. dec. 6. 21:37
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
kíváncsiság
2009. dec. 6. 21:38
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Semmi gond sincs ebben, mindenkiben van egy kis bujkáló vágy az azonos neműek iránt.

Ettől nem leszel meleg, ne félj tőle, megeshet, hogy csak egyszeri alkalom volt, és még egyszer oda ülne melléd, semmit sem éreznél.

2009. dec. 6. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
47%
Elképzelhető, hogy biszexuális vagy.Nem?Normális hetero férfi nem izgul rá férfira.
2009. dec. 6. 21:40
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
"kapcsim"
2009. dec. 6. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Menjetek zuhanyozni együtt. Aztán ejtsd le a szappant (persze véletlenül) és mikor lehajolsz, hagyd hogy a farka megsimogassa az ánuszrózsád. Ha ez is tetszik,akkor gratulálok, biszex vagy.
2009. dec. 6. 21:42
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

én nőkre szoktam nő létemre, de lefeküdni nem tudnák velük

úpsz

2009. dec. 6. 21:43
 9/17 A kérdező kommentje:
21:42 es azért ilyesmikbe nem megyek bele.
2009. dec. 6. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Nincs abban semmi, sokakban van egy kis látens vonzalom az azonos nem iránt... talán a srác feromonjai tették, talán tudat alatt nagyon is megkívántad... a viselkedéséből ítélve, valszeg ő is téged :) Ez a barátnőddel való kapcsolatodat nem befolyásolja.
2009. dec. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!