Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan csajok hogy egy buliban akár több pasival is elmentetek?
Már mint egyszerre vagy akár egymás után is. Hogy történ konkrétan? Sok a jó pasi , vagy ennyire "kanosak" voltatok?
Kort is írjatok légyszi!
olyan buliban már voltam, ahol sok volt a jó pasi, és olyanba is, ahol éppen nagyon kanos voltam. ilyenkor általában 1 db pasival mentem csak el, aki a barátom volt.
ha épp nemvolt barátom, akkor 1-el sem.
Volt. konkrétan elmentem sétálni az egyikkel..amiből nem épp séta lett...aztán haza, zuhany, vissza, és 10 perc múlva letámadott a másik..akivel elmentem szobára. a másodikat ismertem. nem voltam kanosabb az alapállapotnál, gondoltam ha már alkalom akkor ragadjuk meg..és igen jó pasik voltak..és nem különösebben érdekelnek a ribancozások...ha ebből ez jön le ok..nem halok bele. egyszer élek, gumit használok és kipróbálom amit csak szeretnék. ez egyszeri alkalom volt
19L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!