Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a péniszgyűrű korai magömlés ellen? Házilag lehet csinálni?
Én a helyedben nem próbálkoznék házilag gyártott vackokkal...A péniszgyűrűt, pedig nem a korai magömlés ellen találták ki...A legtöbb idegvégződés a makkodban van, a többit találd i magadtól, ne kelljen már magyarázkodni egy fiúnak, hogy hogyan működik a p*cse...Vegyél magadnak kizárólag erre a célra gyártott segédeszközt...Már csak azért is, mert az nem szorítja el a p*csöd, ami mellesleg elkékülhet és vér nélkül 6 óra múlva le is száradhat...Ha meg sajnálsz erre 500 forintot, akkor egy lúzer vagy...
:DDD
HILTI szalaggal elszorítod, tuti tart egy ideig.
Ha őt nem zavarja, téged se zavarjon.
A szexshopban lévő péniszgyűrűként árult dolog nem más, mint a vízvezetékszerelők által használt tömítőgumi, amit a csatornacsövek közé raknak. Csak becsomagolják egy kicsit erotikusabb dobozba és húszszoros áron árulják.
Úgyhogy barkácsboltban, vagy vízvezetékszerelési szaküzletben sokkal olcsóbban tudsz ilyet "péniszgyűrűt" venni.
használj inkább jó vastag gumit, abban nem olyan érzékeny a farkad és késlelteti a magömlést
21/L
NEm jó, és nem is arra való!
A péniszgyürű azoknak való akik egy bizonyos sérülés miatt ami maradandó, ( vénás sérülés) képtelenek tartósan mereven maradni!
Az én módszerem pszihés eredetű, amikor már úgy érzem nem bírom tovább és elélvezek, elkezdek mindenféle ocsmányságra vagy nem oda illő dologra gondolni és megpróbálom elképzelni, pl kifordult tyúkbél meg kutyaszar a fehér hokedlin meg ilyenek!
Ha a párom nőiességére és szexiségére figyelnék fél percig sem bírnám, de már szerintem a meztelen látványától is elélveznék 2x egymás után!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!