Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó a péniszgyűrű korai magömlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó a péniszgyűrű korai magömlés ellen? Házilag lehet csinálni?

Figyelt kérdés
A barátnőmet nem zavarja h gyorstüzelő vagyok(csak az első orgazmusnál)de engem igen. Tudni szeretném h ti milyet ajánlotok. Állítólag polárpulcsin lévő gumiszalagból és a rajta lévő kis rugos műanyag szorítóból is tökéleteset lehet csinálni. Segítsetek
2009. dec. 6. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vegyél a szexboltba. Nem hiszem, hogy olyan drága.
2009. dec. 6. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem drága, lehet venni cserélhető elemeset is, de nem jó korai magömlés ellen, még hamarabb elmennél tőle.
2009. dec. 6. 20:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vibrációs gyűrűre gondolok hanem olyanra ami gátolja a vér gyors kiáramlását a péniszből!
2009. dec. 6. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem próbálkoznék házilag gyártott vackokkal...A péniszgyűrűt, pedig nem a korai magömlés ellen találták ki...A legtöbb idegvégződés a makkodban van, a többit találd i magadtól, ne kelljen már magyarázkodni egy fiúnak, hogy hogyan működik a p*cse...Vegyél magadnak kizárólag erre a célra gyártott segédeszközt...Már csak azért is, mert az nem szorítja el a p*csöd, ami mellesleg elkékülhet és vér nélkül 6 óra múlva le is száradhat...Ha meg sajnálsz erre 500 forintot, akkor egy lúzer vagy...

:DDD

2009. dec. 6. 20:18
 5/12 anonim válasza:
40%
Én kötegelővel szoktam, egy próbát szerintem neked is megér.
2009. dec. 6. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:

HILTI szalaggal elszorítod, tuti tart egy ideig.

Ha őt nem zavarja, téged se zavarjon.

2009. dec. 6. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

A szexshopban lévő péniszgyűrűként árult dolog nem más, mint a vízvezetékszerelők által használt tömítőgumi, amit a csatornacsövek közé raknak. Csak becsomagolják egy kicsit erotikusabb dobozba és húszszoros áron árulják.

Úgyhogy barkácsboltban, vagy vízvezetékszerelési szaküzletben sokkal olcsóbban tudsz ilyet "péniszgyűrűt" venni.

2009. dec. 7. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:

használj inkább jó vastag gumit, abban nem olyan érzékeny a farkad és késlelteti a magömlést

21/L

2009. dec. 14. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

NEm jó, és nem is arra való!

A péniszgyürű azoknak való akik egy bizonyos sérülés miatt ami maradandó, ( vénás sérülés) képtelenek tartósan mereven maradni!

2009. dec. 14. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én módszerem pszihés eredetű, amikor már úgy érzem nem bírom tovább és elélvezek, elkezdek mindenféle ocsmányságra vagy nem oda illő dologra gondolni és megpróbálom elképzelni, pl kifordult tyúkbél meg kutyaszar a fehér hokedlin meg ilyenek!

Ha a párom nőiességére és szexiségére figyelnék fél percig sem bírnám, de már szerintem a meztelen látványától is elélveznék 2x egymás után!

2009. dec. 14. 22:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!