Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "barátkoztassam" meg a bnőm az orgazmussal?
Az hogy az orgazmus nem fáj,hanem jó. Miért fájna az orgazmus? Sztem elégísd ki orálisan,úgy hogy közbe az ujjaddal is kotorászol benne. Legyél erőszakosabb,ne hagyd magad leállítani! Sugj neki ilyeneket hogy bízz bennem,azt akarom,hogy jó legyen,stb.
2009. dec. 6. 18:51
Ne haragudj de szerintem nem élvezi igazán a dolgot veled.Mert ha élvezné nem állitana le.Amugy egy lány akkor is benedvesedhet ha izgatott.Lehet hogy élvezi egy ideig de aztán eszébe jut valami vagy valaki és aztán elillan az érzés.Nyugodtan mondd meg neki hogy nem fog fájni,inkább kellemes bizsergést vagy zsibbadást fog érezni.De a legföbb hogy ne stresszeljetek ezen mert akkor már az aktus elején elvan cseszve a dolog
2009. dec. 6. 19:19
Ha már most ennyi esze van a csajnak menekülj :)))
2009. dec. 7. 20:29
Hány éves?
Mert lehet, hogy még gyerekkori tiltások/téves infók->az első mindig fáj stb... tudatalatti hatása alatt áll...
Ha idősebb, mondjuk 16 vagy afelett, akkor lehet, hogy az orgazmus előtti izom összehúzódások furcsák neki. Pl kérdezd meg, szokta-e magát kielégíteni, és akkor milyen? Ha nem szokta (bár ezt nem nagyon hiszem), akkor állj meg TE magadtól egy idő után, amikor tudod, hogy kb ő mondani szokta...
2-3 ilyen alkalom, és könyörögni fog, hogy folytasd. :))
Sok sikert!
2009. dec. 10. 14:17
Lehet, hogy az a gond, hogy kidörzsölődik neki és esetleg kellemetlen emiatt. Szerintem beszélgess vele a dologról és kérdezd meg tőle, hogy miért fél.
Lehet, hogy azt hallotta, hogy az első alkalom fáj és emiatt fél. Nyugtasd meg, hogy az első alkalom csak akkor fáj ha átszakad a szűzhártyája.
2009. dec. 10. 15:39
Nyald ki, izgasd a csiklóját és ne hagyd abba,akkor se ha szól.Hidd el hogy hálás lesz érte;)
2009. dec. 10. 15:45
Nekem nem ez a gyanúm.
Az, hogy ez a nő már azért állít le, mert már elunta, és nem lesz belőle semmi orgazmus.
Az hogy fél az orgazmustól, az csak egy duma.
Valahogy le kell állítani a rossz kezdést.
Szerintem beszéljetek őszíntén arról, hogy neki mi okozna örömet. És hogy hogyan szokott masztizni, ha szokott.
2009. dec. 10. 16:38
Teljes mertekben egyetertek a elozovel.En lany vagyok, es 100%ig biztos lehetsz benne, hogy azert nem akarja, mert nem elvezi, amit csinalsz.Ez egy baromsag, hogy fel az orgazmustol.Attol nem fel senki.Szerintem is inkabb valtoztassatok valamit, kerdezd meg tole, hogy szeretne.Es ne dolj be az ilyen dumanak!Viszont azt se ajanlom, amit az egyik valaszolo irt, hogy folytasd akkor is, ha o nem akarja, mert lehet, hogy meg fajdalmat is okozol neki, mikozben te azt hiszed, hogy jol csinalod, csak nem mer szolni, volt mar sok pelda ilyenre.Az viszont jo tanacs, hogy probald meg kiszedni belole, hogy masztizik.
2009. dec. 10. 18:56
Nekem is van ilyen érzésem h le kell állítanom..de mindig egyre tovább húzom a leállítást... és én azért mert olyan erős érzelmeim lesznek h nem akkorát tudnék sikítani vagy nem nem tom.. nem lehet ezt leírni..de mindenképpen jó a dolog... csak tűréshatár kicsi.. :)
2009. dec. 10. 18:59
10/10 A kérdező kommentje:
16 éves. nyáron vesztette el, szval még ujdánság neki a dolog. nem hiszem h kidörzsölödik, gumival elég nehéz, és nagyon nedves szokott lenni. ő akarja h ujjazzam stb, csak egy idő után leállít