Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex autóban? Milyen? Kipróbáljam vagy ne?
Figyelt kérdés
Már lefeküdtem a barátommal, de nincs alkalom sose a szeretkezésre!Nálunk vagyunk a szüleim meg mindig itthon vannak, és meg úgy nem tudom csinálni!
Aki csinálta már autóban milyen volt, melyik póz a legalkalmassabb ilyenkor!
Irjatok légyszi!
Nemet és kort is!
köszi
2009. dec. 6. 15:15
1/7 anonim válasza:
Nekem nem jött be..nem igazán fértünk el, kényelmetlen volt az egész, szóval kudarcba fulladt. Azóta sincs rá ingerenciám újból próbálkozni. De sokan szeretik, lehet neked bejönne. Csak jó helyet válasszatok, ahol nem zavarhat senki titeket.
21/L
2/7 anonim válasza:
sport, vagy régebbi kocsiban jobb. mert azoknak általában a hátsó térben nagyobb a hely, mivel az ülések lejjebb vannak, leejtenek kicsit befele. ott kényelmesen ellehet férni. a barátod ül a hátsó ülésen, temeg egyszerűen beleülsz az ölébe, úgy, hogy a behajlított lábakkal vagy az ülésen. teháűt térdből behajlítod. és úgy lovagolsz. kapaszkodhatsz is a hétsó ülése támlájába. sztem kényelmes, én szeretem. de új autóba télleg nem a legjobb. kicsi a hely, bevered a fejed a tetőbe, meg azok az ülések sem az igaziak.
4/7 anonim válasza:
Isteni autóban a szűk hely kihozza az állatot mindenkiböl 17/L
5/7 anonim válasza:
Borzalmas.Nem lehet elférni ráadásul állandóan kék foltokkal mentünk haza
6/7 anonim válasza:
Azér nem mindegy, hogy kispolszki vagy XC90 :)
Egy családi normál méretű sedan-ban pl egész jól el lehet férni. Akár az anyósülésen (hátratolva-döntve), akár a hátsó ülésen.
30/F
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. dec. 11. 14:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!