Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » An egy olyan problémám, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

An egy olyan problémám, hogy semmit sexuális inger nem ér mikor szeretkezek. Se akkor, ha orálissan elégitenek ki. Egyedül azt érzem mikor elmegyek. Elképzelhető, hogy e hiány miatt puhul el a himveszöm sex közben?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:

igen valszeg ezmiatt puhul el.

körül vagy metélve?

nem masztizol túlsokat?

sok nővel volt eddig dolgod, vagycsak kevéssel?

2009. dec. 6. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Masztizz kevesebbet, meg gyakoroljatok a csajoddal többet :) Lehet, hogy ő is ügyetlen.
2009. dec. 6. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy körül lettem volna e metélve. Nem lehet valahogy kideriteni, hogy pontossan mi a baj velem?
2009. dec. 6. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:

az én pasim is néha elpuhul, ekkor érdemesebb orálisan kielégíteni egy kicsit, ha a következő 5-10 mp-ben nem izgul fel magától keményre:)

és nincs ő sem körülmetélve

2009. dec. 6. 17:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Sajnos, nálam az a baj hogy állt. az se segít. Nem tudom, hogy mitől lehet ez. Egyszerüen nem értem mi lehet a gond.

Lehet, hogy orvoshoz kéne fordulnom? Ha igen, akkor melyik orvost kellene felkeresnem?

2009. dec. 6. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:

hát szerintem szexológust mindenképp.

de először nézz szét a neten, hátha van vmi online orvoslás is erre, én csak ennyiben tudtam segiteni, amit előtted leirtam saját tapasztalatot:)

de am azis megeshet, h túl sokszor vagytok együtt, vagy épp ellenkezőleg, h túl keveset. vagy nem tetszik annyira a barátnőd és nemtudsz ugymondd rágerjedni? valami lelki oka is biztosan van.

2009. dec. 6. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
kezdetnek egy urológust keress fel. ő megtudja majd állapítani, h van e vmilyen szervi okod. ha ő nemtalál semmit, akkor pszihés oka lehet.
2009. dec. 6. 17:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem, hétfőn az urologusnál fogok jelenkezni. Ez az eset nem csak a barátnömnél jelenkezet hanem több lánynál is. kívánom és egyszerüen nem áll fel vagy ha fel is áll, akkor nagyon rövid ideig (pár perc).
2009. dec. 6. 17:34
 9/9 anonim válasza:

Szia.

Mi lett a megoldás? :)

2021. júl. 15. 06:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!