Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasim és egy másik nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim és egy másik nő?

Figyelt kérdés
szeretném ha a pasim egy másik nővel dugna, szeretném végignézni..pasik ti belemenntéek ilyenbe ha a bnőtök akarná?
2009. dec. 6. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
NEM!! az milyen már ?! magyarul megcsal egy másik lánnyal amit végignézel :S ez olyan pl mint ha jársz vkivel és gruppent akarsz az olyan mintha megcsalnátok egymást :S
2009. dec. 6. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Bele, de ez nőfüggő (mármint a harmadik fél).
2009. dec. 6. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Belemennék. De csak akkor, ha lenne beleszólási jogom, hogy kivel, nem baj, ha Te hozod a lányt, de valamennyire azért nekem is kell, hogy tetszen...

Biztosan nem esne neked rosszul?! Tudod más fantáziálni rajta és más végig nézni egy ilyen eseményt...Mély sérüléseket is okozhat...Persze csak lelkiekben...

2009. dec. 6. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak ha van beleszólásom, hogy kivel. Amúgy igen, izgató ötlet. :)

23/f

2009. dec. 6. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, semmi esetre se.

1) Annál szégyenlősebb vagyok, minthogy bárki is nézze, mit csinálok.

2) Ha már szex, akkor legyenek érzelmek is, anélkül szart se ér.

3) Fordítva biztosan nem engedném, pedig ezután úm. joga lenne barátnőmnek más pasival lennie.

4) Nem hiányzik, hogy utána azt hallgathassam, hogy megcsaltam így-úgy...

5) Olyan barátnő nem kell nekem, akinek ilyen vágyai vannak.

2009. dec. 6. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:

1, 2 és 4 jogos, még ha rám nem is vonatkozik az 1-2.

Viszont 3 az hülyeség, nem ugyanaz a helyzet, így nincs semmiféle feljogosítás. Én nem kérném, és én pasi vagyok, ő meg nő, máshogy állunk a szexhez.

5 meg, hát ez a te döntésed :D

2009. dec. 6. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
itt van mar a sok felsobbrendu pasi mi az h a nok masok?nekik is ua. joga lenne 1 ilyen dologra forditott esetben!te dughatnal egy jo not akkor neki is lehet egy jo napja egy masik jo csavoval!himsoviniszta buza
2009. dec. 6. 12:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerinted a nők ugyan olyanok? Mert akkor inkább te vagy a búza, nem? Én a nőt mint nőt kezelem, és nem mint egy általános másik embert. Már az én nőmet, nyílván ha pl kolléga akkor mindegy a neme. HA megkérném én is a fordítottra, akkor nyílván lenne joga. De ha nem kérem meg, akkor baromira nem ugyan az a helyzet. Ha ő megkér engem valamire, ami nekem is tetszik az nem jár semmiféle automatikus kiegészítéssel.
2009. dec. 6. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem erről nem az interneten kéne érdeklődnöd, hanem vele kéne beszélned... szexpartnerkeresőn láttam már nem egy ilyen "harmadik félt" kereső párt, tehát a dolog létezik, csinálnak ilyet az emberek, de csakis a pasidon múlik, hogy belemegy-e. A lényeg, hogy beszéljétek meg, hogy mindenkinek jó legyen.
2009. dec. 6. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:

ha ezt akarnád látni, biztosan fejedre estél:S

más az érzelmet keresi, temeg a látványra mész. bármelyik kalandvágyó pasival megteheted azt, csak végén nehogy belészeress és szenvedj évekig:)

2009. dec. 6. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!