Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim és egy másik nő?
Belemennék. De csak akkor, ha lenne beleszólási jogom, hogy kivel, nem baj, ha Te hozod a lányt, de valamennyire azért nekem is kell, hogy tetszen...
Biztosan nem esne neked rosszul?! Tudod más fantáziálni rajta és más végig nézni egy ilyen eseményt...Mély sérüléseket is okozhat...Persze csak lelkiekben...
Csak ha van beleszólásom, hogy kivel. Amúgy igen, izgató ötlet. :)
23/f
Nem, semmi esetre se.
1) Annál szégyenlősebb vagyok, minthogy bárki is nézze, mit csinálok.
2) Ha már szex, akkor legyenek érzelmek is, anélkül szart se ér.
3) Fordítva biztosan nem engedném, pedig ezután úm. joga lenne barátnőmnek más pasival lennie.
4) Nem hiányzik, hogy utána azt hallgathassam, hogy megcsaltam így-úgy...
5) Olyan barátnő nem kell nekem, akinek ilyen vágyai vannak.
1, 2 és 4 jogos, még ha rám nem is vonatkozik az 1-2.
Viszont 3 az hülyeség, nem ugyanaz a helyzet, így nincs semmiféle feljogosítás. Én nem kérném, és én pasi vagyok, ő meg nő, máshogy állunk a szexhez.
5 meg, hát ez a te döntésed :D
ha ezt akarnád látni, biztosan fejedre estél:S
más az érzelmet keresi, temeg a látványra mész. bármelyik kalandvágyó pasival megteheted azt, csak végén nehogy belészeress és szenvedj évekig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!