Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni az egyéjszakást mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Kérlek ne ítéljetek el, csak kíváncsi vagyok, egyszer mindent ki kell próbálni nemde? Egyébként lány vagyok, még nem volt ilyen szexben részem, mi az amire vigyázzak? (A gumin kívül)2009. dec. 6. 02:41
1/7 nicol90 válasza:
Ne valami perverz állattal kefélj(bocs a kifejezésért csak nah) mert kárt tehet benned és meg is lophat!Egyébként nem ítéllek el mert nekem is volt 1-2 ilyen egy éjszakás dolgom és fantasztikus volt!
Ja azért nem csak egy gumi legyen nálad:)!
2/7 anonim válasza:
Én az ilyeneket csak felszoktam próbálni a farkamra, aztán kb. úgy dobom tovább mint egy elhasznált gumit... Kb. erre figyelj!:D Gumikám...
3/7 anonim válasza:
"egyszer mindent ki kell próbálni nemde?" Ja. A következő mondjuk lehetne a szarevés vagy a vonat elé ugrás. Biztos az is izgis, nemde?
5/7 anonim válasza:
Első tanács dobd el a gumit mert nem jó ha biztonságos :P keress valami ápolatlan szutyok csöves cigányt aki legalább jól le is fertőz ! De ha tutira mész akkor csak kövesd SP-t
tudod a legjobb ilyen fincsi kis betegség az AIDS remélem leszz hozzá szerencséd !!!! L
6/7 anonim válasza:
Szerintem ennek így ne indulj neki! Ha összejössz valakivel akár egy szórakozóhelyen aki következetesen nagyon bejön neked és azt érzed, hogy szivesen töltenél vele néhány órát kettesben is, akkor én nem gondolom, hogy ezzel baj lenne, de hogy "egy éjszakás" lesz-e, az úgy is csak a történtek után fog kiderülni. Lehet hogy olyan szuperül érzitek magatokat, hogy még párkapcsolat is lesz belőle, ezt előre nem lehet tudni. Beszélgess az illetővel előtte sokat, mert a beszéd nagyon árulkodó tud lenni egy ember intelligenciáját illetően (választékosság, nyelvhelyesség, ilyenek). Az is előny, ha ránézésre kultúrált és tiszta! ...és csak is óvszer, óvszer, óvszer! E nélkül meg se próbáld! Sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. dec. 6. 17:02
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!