Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek tekinthető vagyok, ha megujjaztam magam? 23 éves vagyok, teljesen heteroszexuális kapcsolatban élek.
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 00:42
1/12 anonim válasza:
azért mért lennél?Teljesen normális...mostanába már 10 éves lányok is csinálják...
Csak egyet nem értek ha párkapcsolatban élsz akkor mért van szükséged ilyen dolgokra?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, eddig távol állt tőlem a dolog, bár a barátnőm szereti.. Soha nem gondoltam erre, de ma szöget ütött belém a gondolat, hogy ha Neki tetszik, akkor illik kipróbálni..
2009. dec. 6. 01:18
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azonnal jobban érzem magam! :)
(mondjuk hülye kérdés volt, hiszen a nőkhöz vonzódom..)
2009. dec. 6. 01:25
5/12 anonim válasza:
Nem vagy meleg, az meleg aki a saját nemével való szexre vágyik.
6/12 anonim válasza:
Akkor lesz gáz, ha arra vágysz, hogy egy másik pasi ujjazzon egész nap, nem a barátnőd közelségére. Amúgy ha élvezed, mondd el a barátnődnek, sok pár csinálja azt, hogy a csaj megd.gja a pasiját felcsatolhatóval
7/12 anonim válasza:
uuuh...neeeee, nemgáz ha megujjaztad magad...azaz nemtom, vagyis nem, nemgáz a mostani mércével nézve. de meg azért ne dugasd magad a csajoddal. ha nagyon anális közösülésre végysz, inkább kérd h ujjazzon meg, hátha belemegy...
8/12 A kérdező kommentje:
Nem vágyom az anális közösülésre, csak egyszerűen kipróbáltam, és az igazat megvallva, jó volt.. De az számomra elképzelhetetlen, hogy férfiembernek székleten kívül más is legyen a végbelében..
2009. dec. 6. 11:36
9/12 anonim válasza:
Tetszenek a fiúk? Mert akkor bi vagy.
10/12 anonim válasza:
Akkor vagy meleg ha felizgulsz a fiúkra...De az se gáz..
Te heteroszexuáéis kapcsolatban élsz, és gondolom élvezed is, tehát szerintem egyáltalán nem vagy meleg
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!