Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok, nem valami tökéletes az alakom, járok egy fiúval, de még nem látott meztelenül. Ha oda kerül a sor, nem fog kiábrándulni, ha ruha nélkül lát majd?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 23:29
1/12 anonim válasza:
Nem, hiszen nem vak, és tud következtetni, hogy milyen alakod van. Ha meg úgy bújsz vele ágyba, hogy nem tudod elhagy-e a külsőd miatt, akkor inkább ne is kerüljetek olyan helyzetbe!
2/12 anonim válasza:
szerinted ki tökéletes?nem kéne ennyi médiaszennyel tömni szerencsétlen tiniket és nem lenne ennyi önbizalom hiányos ember.akik a tv-ben újságokban szerepelnek azok csak sminkkel és photoshoppal néznek ki úgy mintha tökéletesek lennének,műsoron kívül mindegyik átlagos!
3/12 anonim válasza:
jaj szívem, ha ruhába tetszel neki, akkor anélkül is fogsz. olyan sokat nem takar egy ruha h olyan nagy legyen a különbség. :) nem fog kiábrándulni, nyugodj meg. :)
4/12 anonim válasza:
Egyrészt nem kell holnap már így látnia. Ha szépen, fokozatosan ismerkedtek, akkor biztos, hogy megszeret közben, és nem törődik a kisebb hibákkal.
Másrészt te se hangoztasd állandóan a hibáidat. Az önbizalomhiány nagyon lelombozó tud lenni.
Biztos, hogy ő sem tökéletes - és ezt meg te fogod elnézni neki.
5/12 A kérdező kommentje:
Nálam az a helyzet, hogy nem vagyok kövér, de a csípőm elég széles, meg a hasamon is van egy kicsi, meg a mellem nagy, de csak melltartóban néz ki jól, nélküle viszont... Lóg, meg nekem nem tetszik. Meg úgy semmim nem tetszik alapból. :(
2009. dec. 5. 23:45
6/12 A kérdező kommentje:
A barátom nagyon aranyos, meg jószívű, meg hasonlók, szóval nem egy macsó típus, de hát nem tudom. :S
Amúgy persze, ő sem tökéletes, ő elég magas, meg vékony is hozzá, meg ha nem ismerném, meg ilyenek, nekem sem akadna meg egyből rajta a szemem, mert azért nem egy "szép fiú". Mondjuk nekem tetszik. :)
2009. dec. 5. 23:52
7/12 anonim válasza:
még jó,hogy akkor másnak tetszik különben nem járna veled,egy tanács akkor menj és tegyél érte hogy az a pici a csípőről és pociról lemenjen akkor majd tetszel magadnak is,de ne nyávogj,hogy mennyire gáz vagy mert elhiszik mások is\te már elhitted sajna\
8/12 anonim válasza:
Ha szeret, akk nem fog foglalkozni vele. De ha így állsz hozzá, akk izgulni fogsz, és vmit el fogtok rontani. Először fogadd el magad.
9/12 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, hogy nem nézek ki vmi jól.(ugyan ez van pocim nagy a csípőm és nekem is van problémám a melleimmel) Kicsit én is félek tőle, hogy mi lesz, ha lesz barátom és lekerül a ruha, de úgy vagyok vele, hogy, ha szeretni fog így is szépnek fog látni. Én már most tornázok, hogy nyáron ne legyen problémám a fürdőruhával.:D
10/12 anonim válasza:
Ha szeret a barátod, akkor nem fogja érdekelni, hogy nem vagy tökéletes. A lányok SOHA nem látják magukat tökéletesnek, én sem... De a barátom mindig azt mondja, hogy az vagyok és én vagyok neki a legszebb. Ha nagyon nem vagy megelégedve magaddal és rosszul érzed magad a bőrödben akkor járj el futni, ússz vagy tornázz! Hidd el, hogy nagyon sokat segít, én most kezdtem el edzeni és napról-napra jobban érzem magam! Te is meg fogsz magaddal barátkozni, nem lehet mindenkinek Adriana Lima teste, de tudod mit?! Lehet,hogy a barátodnak pont a formásabb, popsis cicis lányok tetszenek!Nem fog kiábrándulni :) De ha te is jól érzed magad és magabiztos vagy vele/előtte akkor látni fogja rajtad és szexinek fogja találni :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!