Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtátok már valaha anyuci vibrátorát?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 23:03
2/16 anonim válasza:
Haliho elkepzelted mar hogy a te gyereked fogja hasznalni a tiedett? Eleg szomoru hogy meddig sulyedunk, hat mire tallatak ki a ferjet meg a szeretoket hogy egy... jaj
3/16 anonim válasza:
Felénk nem divat vibrátort tartani. Itt vannak pasik is.
4/16 anonim válasza:
szoktam néha, néha meg együtt csináljuk, vagy megvárom amíg ő végez, azt végig is nézem és odaadja utána nekem...
59/F
5/16 anonim válasza:
az én anyucimat apuci tökéletesen kielégíti, nemkell neki vibrátor...
6/16 anonim válasza:
feltételezem nincs anyukámnak vibrátora, van neki férje.:)
meg ha lenne se lenne gusztusom felnyomni magamnak, amúgy nekem is van barátom szóval felejtős :)
7/16 anonim válasza:
Hát elég konzervatív hozzászólások vannak előttem, ami igazából nem zavar, csak nekem a vibrátorral kapcsolatosan teljesen más az álláspontom. Vibrátort nem csak az használ, akinek nincs partnere, ez baromság! A vibrátor egyfajta szexuális játékszer, ami arra is alkalmas, hogy teljesen normális hetero párkapcsolatban játsszon vele az ember. Tök rendben van a házasságom, és egyáltalán nem unalmas a szexuális életünk sem, de van itthon vibrátor és szoktunk játszani is vele az ágyban. Én pasiként nem kívánom magamba (nem izgat a dolog egyáltalán), de a párom szeretti, kellemes érzés a rezgése és egyáltalán a helyzet is tök izgi. Az hogy az anyuci vibrátorát használni? Hát gusztus kérdése, de tusfürdő/szappan, meleg víz gondolom van? Mi bajod lehet tőle, ha tiszta?
8/16 anonim válasza:
én a te anyádét használtam tegnap este kedves kérdező
9/16 anonim válasza:
Basszus, hova süllyedünk még?! De most komolyan! Ember, nálad valami nagyon nincsen rendben ha ilyeneket csinálsz...Az még oké hogy ellopjuk apu playboy-át, node ez...Lehet én vagyok tényleg túl konzervatív (pedig nem mondom magam annak, sőt), de ez már kiveri nálam a biztosítékot! Ajánlanék számodra egy jól irányzott tarkón-lövést, vagy ha nincs véletlenül otthon egy revolver, akkor pszichológust!
10/16 anonim válasza:
MOST LEHET KONZERVATÍVNAK FOGOK TŰNNI..NA DE HOGY AZ ANYÁM UTÁN DUGJAK FEL VMIT AMI ELÖTTE BENNE JÁRT...HÁT EZT SEMMIÉRT/ ÉS SENKIÉRT SEM TENNÉM MEG!!...SZTEM UNDORÍTÓ..ÉS MAGA A KÉRDÉS IS AZ!!!HA ILYENEKT CSINÁLSZ BETEG VAGY..SZTEM..(DE EZ CSAK MAGÁNVÉLEMÉNY)....SZTEM EZ KB OLYAN MINTHA ANYÁM PASIJÁVAL BÚJNÉK ÁGYBA..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!