Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan hogy menzesz miatt mondtatok le egy aktust?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 21:47
1/5 anonim válasza:
persze, ha menstruálok soha nem szeretkezünk a barátommal.
2/5 anonim válasza:
Nem:)Ha a barátodat nem zavarja,akkor miért kellene lemondani?
4/5 anonim válasza:
Igen. Mi sem csináljuk olyankor. Nekem kellemetlen.
5/5 anonim válasza:
Ez egyébként gáz?CSak mert én olyankor mindig jobban kívánom (múgy mindig, tehát akkor is) és így csináljuk néha.Ez árthat a jövőben?Értek ez alatt gyermektervezés,vagy tényleg méhen belüli betegség, esetleg olyan amit nem észelelek most, csak esetleg hosszabb idő múlva jöhet elő.
Egyébként minden fiút eddig rátudtam venni,mert annyira kívánt és meg nekem nem nagyon szokott meglenni a menstruációm.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!