Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit dugjak fel magamnak legelőször?
Figyelt kérdés
Még tampont is csak 1x használta,minit,és nagyon fájt.Masztinál szeretnék kipróbálni "dolgokat",hogy táguljon a hüvelyem,és kevésbé legyen fájdalmas majd az első együttlét,ha lesz barátom.Mivel kezdjem,kb milyen méretű dologgal?A szűzhártya milyen "magasan" van?És a G-pont?Úgy értem,kb hány cm-re a hüvelynyílástól?Van egy cumim (ne nézzetek hülyének:D),körülbelül 3cm nagyságú,attól már várhatok eredményeket?Mármint tágul tőle valamennyire a hüvely?
Légyszi hülyeségeket ne írjatok,hogy uborkát,meg banánt... Vagy ha már poén,akkor valami frappánsat :P
Ha azzal törődnék,mi a normális,akkor már 14 évesen feldugtam volna az ujjam magamnak (mert szerintem tényleg az a normális),és nem kínlódnék ilyenek még 19 évesen is:) Egyébként azt most nem fejtem ki,hogy miért keztdem el maszturbálni,ez az egész dolog bonyolult.
2009. dec. 5. 23:16
42/51 anonim válasza:
Ezt a tágítás dolgot majd a pároddal együtt fedezzétek fel! A legszebb pillanatok lesznek! És lehet, hogy a párod sem volt még nővel, mire oda juttok! Az első (valamennyire) úgyis fog fájni... Ezt nem nagyon lehet kikerülni... (Még cumival sem :P :D)
2009. dec. 6. 00:08
43/51 anonim válasza:
Jah, 23/L
2009. dec. 6. 00:09
44/51 A kérdező kommentje:
Nem akarom teljesen kikerülni,inkább csak megkönnyíteni,ill. elkerülni,hogy ne sikerüljön hosszú hónapokig.Köszi a válaszokat.
2009. dec. 6. 00:11
45/51 A kérdező kommentje:
Ja,amúgy azt a cumis dolgot nem tudom,miért kérdeztem,ha a világ a feje tetjére állna is kipróbálnám:DNem vagyok az a befolyásolható tipus:D
2009. dec. 6. 00:12
46/51 anonim válasza:
Addig örülj míg jó szűk a hüvelyed,akkor a jó a pasinak is,minek kell értelmetlenül szegénykét tágítgatni??.Én is 19 éves elmúltam,mikor elvesztettem,nem járt addig még tampon se bennem,mégis annyira kvántam és tetszett a pasi,hogy szépen kitágúltam és alig fájt,nem volt semmi baj emiatt.Szóval hamár kiakarsz próbálni tárgyakat,azért tedd mert felizgultál,és kiszeretnél elégülni valahogy,és ne azért hogy magadat tágítsd,mert annak nincs sok értelme,sokan szeretnének ilyen puncit,meg hogy ne kelljen hüvelytornával szűkebbé tenni,szóval ez csak előny,semmiképp nem hátrány kellőképpen felizgult állapotban,nem beszélve arról,hogy így te is meg a pasi is jobban élvezi a szexet,meg a szűk puncid szorítását.
2009. dec. 6. 00:26
47/51 anonim válasza:
észlény, ha az ujjad gondot okoz, akkor mit akarsz magadnak feldugni? Próbáld tücsökfasszal az talán felmegy.... Inkább keresnél egy férfit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!