Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatnánk harmadiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnánk harmadiknak egy lányt?

Figyelt kérdés
Nem azt kérdezem, hogy helyes-e hármasban, hanem, hogy ennyi év után, ha fel akarjuk dobni a házaséletünket hol keresgéljük? (lány, esetleg párt is)
2009. dec. 5. 20:13
 1/6 A kérdező kommentje:

*lányt...

És a normális válaszokat előre is köszönjük.

2009. dec. 5. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
roszlanyok,hu
2009. dec. 5. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem hívjatok át vmi oan bnőt akivel tudtok beszélni ien dolgokrol.Ha ez megvan akk kezdjetek el kicsit iszogatni mert személyes tapasztalatom szerint kell kicsit mert a csajok többsége szégyenli ezt,de benne van sztem a csajok 80-85%-a.Pl én csajom ha nem iszik kicsit akk hallani se akar róla de amikor hárman megittunk 1 üveg bort akk már benne volt és nem mondhatja azt senki,hogy részeg volt és azért.Szal sztem próbáld te is vmi iesmi módon megközeliteni de NE VIGYÉTEK TÚLZÁSBA AZ IVÁST MERT AKK SZAR LECC SZAL NE IGYANAK ANNYIT,HOGY BE IS RUGJANAK 1-2 POHÁR ELÉG!!!Csak azért kell,hogy feloldja a gátlásaikat.
2009. dec. 5. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jó tanácsot... :)
2009. dec. 5. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előttem hozzászólóval egyetértek azzal, hogy sokkal megnyugtatóbb a dolog, ha ismerőst sikerül "beszervezni", mert ha ismeritek az életvitelét, könnyebb megbízni benne és az sem egy hátrány ha az ember nem szed össze valamilyen nemi betegséget. Amúgy meg legkönnyebben és legnyorsabban szerintem a NET-en lehet szert tenni "harmadikra" (nem fizetős hirdetésekre gondolok), elég sok az érdeklődő a partnerkereső oldalakon, csak ez egy kicsivel "lutribb" megoldás!
2009. dec. 5. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
szvinger klub?
2009. dec. 6. 00:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!