Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvetlenül elélvezés után, kellemetlenül csiklandó érzést érzek ha a barátom tovább nyalja. Nálatok is így van ez? Ti mit éreztek közvetlenül elélvezés után ha még ingerlitek a csiklótokat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:01
1/12 anonim válasza:
igen,nálam is igy van,és szerintem a legtöbb nőnél is.csak azt nem tudom hogy hogy közöljem a párommal hogy nekem utána már nem kellemes...
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek más, ne aggódj teljesen normális vagy:) Nekem például kifejezetten kellemetlen érzés, ha tovább ingerli. De például a barátom, amint elélvez onnantól kezdve csikis néhány percig, és hozzá se lehet érni a legnemesebb tagjához:)
3/12 anonim válasza:
A barátnőmnél is így van, és nálam is, szóval ez általános emberi dolog lehet...
21F
4/12 anonim válasza:
Nálam is így van, nem szeretem ha orgazmus után bárhogy is kényeztet, mert olyan érzékennyé válik, hogy egyszerűen nem kellemes.
5/12 anonim válasza:
Nekel elélvezés után szinte fájdalmas,ha horráér(n)ek
6/12 anonim válasza:
Nekem is így van. Egyszerűen eltolom a fejét,hogyne csináld tovább, mert már nem jó..mg ha tovább csinálja, olyan, mintha majd"bepisilnék, szóval azzal riogatom,hogy hagyd abba, mert lepisállak. :D Csak kár,hogy ő ettől nem retten el. ;) Viccet félreéve, szólok neki, befejezi.
21/L
7/12 anonim válasza:
Nekem is rossz.gyszeruen megmondom neki, h hagyja abba es kesz.
8/12 anonim válasza:
Az első pár másodperc elélvezés után nekem is rossz ill.nem is ezt a szót használnám kellemetlen volt,ha tovább izgattak,viszont volt egy barátom,aki tovább izgatott utána,hiába szóltam,hogy hagyja abba.Mondta,hogy engedjem el magam és hagyjam,hagy csinálja,hagytam és kb.2perc sem telt el újra elélveztem.Azóta én nem bánom,ha kielégülés után nem hagynak békén:)
9/12 anonim válasza:
Öregem, akkor most már értem hogy múltkor miért mondta a barátnőm hogy hagyjam abba a második orgazmusa után :D
10/12 anonim válasza:
Igen, nalam is ugyan ez a szitu.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!