Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-20 éves lányok, ha vágytok a szexre, akár abba is belementek, hogy egy buliban/után szimplán megdugatjátok magatokat?
Figyelt kérdés
semmi érzelem, csak heves szex, ha már ilyen kérdések vannak tizen-x évesektől2009. dec. 5. 16:07
2/19 anonim válasza:
Inkább szépen megkérnék egy exet vagy egy kedves barátot, mintsem egy diszkó koszos wc-éjében dugassam meg magam! Nem diszkók-urva vagyok, hanem csak egy lány akinek szükségletei vannak..
17/L
3/19 anonim válasza:
"Nem diszkók-urva vagyok, hanem csak egy lány akinek szükségletei vannak..." --->luxusqrva
4/19 anonim válasza:
Szükségletei.. muhahaha:D
Szükséglet: az emberben felmerülő hiányérzet, mely cselekvésre késztet annak megszüntetésére.. Tudod mint amikor éhes vagy..:D
5/19 anonim válasza:
de nagy okos vagy 16:18! Ha nem tudnád az alapvető szükségletek közé tartozik a szex is, de én ezt nem diszkóban oldom meg akárkivel, te idióta!
6/19 anonim válasza:
16:10 nem akarsz járni velem? :P
7/19 anonim válasza:
nesztek, hülye idióták! Látom nem nagyon hallottatok még a Maslow-féle szükségletpiramisról! [link]
9/19 anonim válasza:
Attól hogy idiótázol, nem leszel okosabb. Édes mindegy, hogy megoldod egy discoban, vagy megkéred egy haverod.. Ez milyen már? És a végén dobsz neki egy juti falatot ha ügyes volt:) Na jó félre a viccel, nem tartom hitelesnek amit magyarázol, 21 éves vagyok és én is élek szexuális életet, és szeretek is élni, nyílván mint mindenki. De ettől hanem lenne állandó partnerem, nem kopognék be a szomszéd haveromhoz ugyan "dugj már meg". Mert a szexnek jó esetben pont nem csak ez a lényege.
10/19 anonim válasza:
Ja és amúgy nekem nem kell magyarázni a maslow féle szükséglethierarchiát, ugyanis egy közgazdásszal vitatkozol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!