Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért félek minden szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek minden szeretkezés elején a behatolástól?

Figyelt kérdés
Az előjáték alatt mindig attól félek, hogy fájni fog a behatolás. Pedig már hónapok óta rendszeresen szeretkezek a barátommal, és a szüzesség elvesztése alig fájt. Mégis ez a félelem bennem maradt. Leginkább attól félek, hogy mi van, ha valami elemét az előjátéknak kihagyjuk, vagy túl hamar akar a barátom a lényegre térni, és én még nem leszek akkor felkészülve rá. Eddig egyszer fordult elő, hogy az előjáték rövidebbre sikeredett, és akkor rettenetesen fájt a behatolás, és meg kellett kérnem a barátom, hogy hagyjuk abba. És akkor is szörnyen szégyelltem magam, és félek, hogy újra megismétlődik. Mivel győzhetném le ezt a félelmemet? Az eszem tudja, hogy igazából, ha úgy érzem, hogy nem elég az előjáték, akkor megkérhetném a barátomat, hogy még egy kicsit húzzuk el az előjátékot, és megtenné értem, de nem vagyok benne biztos, hogy erre képes lennék megkérni, mert múltkor sem tudtam megmondani neki, pedig tudtam, hogy így fájni fog.
2009. dec. 5. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
ne félj neki elmondani haa barátod akkor szeret és azt akarja h neked is jo legyen bisztos nem fog haragudni :) 20/f
2009. dec. 5. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Sikosítóval?

És a barátod is biztosan megértő, és jót akar neked, és azt akarja, hogy jó legyen neked, úgyhogy biztos nem lesz ebből probléma köztetek.

2009. dec. 5. 16:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!