Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a töritanárommal, mit tegyek?
17:47-es válaszadónak: Ugyan már mitől sántítana a story? Te még nem hallottál olyat, hogy főiskola, vagy egyetem után valaki ott marad éppen mondjuk tanársegédnek? Ha valaki kiemelkedően jól teljesített, simán ott tartják állásajánlattal. Szerintem ebben semmi furcsa nincs! A kérdezőnek meg: szerintem az esetedben csak pedagógia-etikai kérdésről van szó. Ne fedjétek fel a kapcsolatotokat, sőt tegyetek is azért, hogy ne derüljön ki, mert valóban adódhatnak kellemetlenségek! Egyébként meg hajrá! Élvezzétek egymást!
2009. dec. 5. 18:37
Sztem ha valaki kiemelkedoen jol teljesit, akkor nem hiszem, h olyan hulye, h mindent kockara tegyen, csak ugy...es igenis santit a sztori, mert sztem az ilyen tanar-diak dolgokat mindig hosszas fejtores elozi meg, nem csak ugy spontan teameghivas, aztan gyerunk....
2009. dec. 5. 18:43
mivel fősulis vagy gondolom nem végig ő lesz a tanárod. Nos, amikor levizsgáztál nála simán felvállalhatjátok. de előtte tartsátok titokba...és utána jöhet az esküvő:)
2009. dec. 5. 19:05
2009. dec. 5. 19:09
de legalább a töri ötösöd már megvan!:)
2009. dec. 5. 19:17
Bocs a h betűért,csak azért írtam,hogy mentse el a kérdést-nem értem rá a válaszolásra,de most már ráérek!
Unokatesóm is tanított,de már abbahagyta!Megtalálta élete szerelmét,aki mostmár a felesége!Két gyönyörű gyermekük van.Unokatesóm felesége(ezek után V.) beleszeretett unokatesómba-fordítva is így volt.És érdekes módon,a diplomaosztón együtt jelentek meg,és nem szólták le őket!
Majd ha az utolsó évednek a végére érsz,akkor felválallhatod,vagy akár előtte is,nem sokkal.Az ember válalja az érzéseit-én mindig is ezt vallottam.Ha nem vállaljátok-a ti döntésetek!Beszéld meg a tanároddal.
HA PEDIG SOKAK ÁLLÍTÁSA SZERINT HENCEGNI AKARTÁL A KUTYA FUSSON BELÉD XD nemám.ja és örülhetsz-töriből nemkell kínlódnod..:)(:
2009. dec. 5. 21:45
Azért az komoly, hogy (állítólag) 22 éves vagy, humán szakon tanulsz és nem tudod, mi a különbség a miatt és a végett között.
2009. dec. 6. 07:56
18/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen azoknak,akik jó szemmel nézik a dolgot:)
Ja,és az,aki nem hiszi el,hogy 22 vagyok,akkor sajnálom.
Csak az ám nem úgy van,hogy most kivételezni fog velem.:)Meg fogok szenvedni az 5ösért :)
Legalabb volt egy jo ejszakad, tud meg en sem vetnem meg az ilyesmit. Meglehet, hogy is lesz belole vagy annyit, hogy tobbszor is megfog ismetlodni. Csak ne dicsekedj el masoknak akik ismerik ot, soha nem tudhatod, hogy kifog "bekopni". Nincs mit szegyelned.
2010. jan. 2. 21:19