Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, szerintetek jó ez így?
A párommal több mint 3 éve vagyunk együtt, neki én voltam az első...SZERETJÜK EGYMÁST!De..sokak szerint 1 punci nem punci.Nem ilyennek ismertem meg,kedves,aranyos,meg minden jó. Nem veszekszünk,nem kiabálunk egymással...de...bennem van ez a dolog.Szerintetek?
L/20
most mi a problémád...örülj hogy nem csal meg fűvel-fával kevés az ilyen férfi...én sem vagyok ilyen ha van rá lehetőség már teszem is be az ismeretlen punciba hehe
24F
Első!Nem a te szokásaidat kérdeztem,és nem az volt a kérdés, hogy megcsal-e,mert mint írtam,jól megvagyunk,de tudod...20-21 évesek vagyunk...hosszú távra tervezünk,és akár 10 év múlva is rájöhet,hogy nem élte ki magát...A kérdés erre vonatkozott.
Másodiknak köszi:Kedves meglátás:)
A kérdésem magára a "tényre" vonatkozott...
1 punci nem punci...
Vagy mégis?
De köszi a választ:)
2 éve vagyunk együtt, és nem voltam túl sok nővel a kapcsolatunk előtt, és most aztán igazán kiélhetném magam, de nem teszem. Nálam csak 1 punci van. A 10 év múlvára meg ne gondolj, mert nem érdemes, csak felhúzod magad tökéletesen értelmetlenül.
De ha szeretnéd, hogy a kecske meg a káposzta, akkor hozz össze egy 3ast, akkor lesz is punci, meg veled is marad, és kontrolláltan tombolhatja ki magát...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!