Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őszintén, szerintetek jó ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, szerintetek jó ez így?

Figyelt kérdés

A párommal több mint 3 éve vagyunk együtt, neki én voltam az első...SZERETJÜK EGYMÁST!De..sokak szerint 1 punci nem punci.Nem ilyennek ismertem meg,kedves,aranyos,meg minden jó. Nem veszekszünk,nem kiabálunk egymással...de...bennem van ez a dolog.Szerintetek?

L/20

2009. dec. 5. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

most mi a problémád...örülj hogy nem csal meg fűvel-fával kevés az ilyen férfi...én sem vagyok ilyen ha van rá lehetőség már teszem is be az ismeretlen punciba hehe

24F

2009. dec. 5. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ő is gondolt erre, és arra jutott, hogy többet érsz, mint az összes többi punci együtt:)
2009. dec. 5. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Első!Nem a te szokásaidat kérdeztem,és nem az volt a kérdés, hogy megcsal-e,mert mint írtam,jól megvagyunk,de tudod...20-21 évesek vagyunk...hosszú távra tervezünk,és akár 10 év múlva is rájöhet,hogy nem élte ki magát...A kérdés erre vonatkozott.

Másodiknak köszi:Kedves meglátás:)

2009. dec. 5. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkozom ilyenekkel. Azért,mert ha megcsal akkor úgyis megteszi,de ha szeret, akkor meg mellettem marad. Ha kételyeid vannak, azzal csak magadat idegesíted, pedig te is tudod hogy nem fogsz tuni semmit ellene tenni. Inkább akkor most elengednéd,hogy menjen mert úgyis elfog hagyni? Egy idézet jutott eszembe: "Mindig,mikor randizom egy férfivel,arra gondolok,hogy vajon akarom-e,hogy ezzel a férfival töltség a gyerekeim a hétvégéket?" Bármi jöhet a pakliba, csak a nők hajlamosak túlkombinálni,tudom mert én is nő vagyok.
2009. dec. 5. 15:15
 5/7 A kérdező kommentje:

A kérdésem magára a "tényre" vonatkozott...

1 punci nem punci...

Vagy mégis?

De köszi a választ:)

2009. dec. 5. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2 éve vagyunk együtt, és nem voltam túl sok nővel a kapcsolatunk előtt, és most aztán igazán kiélhetném magam, de nem teszem. Nálam csak 1 punci van. A 10 év múlvára meg ne gondolj, mert nem érdemes, csak felhúzod magad tökéletesen értelmetlenül.

De ha szeretnéd, hogy a kecske meg a káposzta, akkor hozz össze egy 3ast, akkor lesz is punci, meg veled is marad, és kontrolláltan tombolhatja ki magát...

2009. dec. 5. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
21 F
2009. dec. 5. 16:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!