Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfi smárolás alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi smárolás alatt totálisan felizgul, és a lány még nem akarja "azt", akkor a férfinak rossz, h felizgul és nem elégül ki? Úgy értem ez jár vmi fizikai fájdalommal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csak ha farmer van rajtam...hehe
2009. dec. 5. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ha a totálisat az én esetemben a maxnak veszem, akkor ha sokáig húzódik és semmi nem lesz (és előtte jó ideig nem szereztem magamnak öröm) akkor sajnos néha előfordul, hogy a heréim fájnak. És az irtó kellemetlen tud lenni, néha még a járásban is nehézségek adódnak. Régebben gyakrabban volt ilyen amikor barátnőmmel voltam, de azóta már élünk szexuális életet, úgyhogy szerencsére nincs ilyen.

Tehát azt mondom, hogy járhat fizikai fájdalommal.

3/5 anonim válasza:
75%
Naná, lerohad a broki!
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
járhat :(
2009. dec. 5. 13:24
 5/5 anonim válasza:
Ha elhúzódik, nekem szintén kellemetlen 'teltségérzetem' támad, nehezebb esetben, a már előttem szóló tüneteivel kell megbírkózni :D Az ilyenek után következő első önkielégítés (tekintve, hogy azt vesszük alapul. hogy nem elégül ki a férfi akkor és ott :P ) általában semmi pozitív élménnyel nem jár, inkább ilyen 'megkönnyebbülés'.
2009. dec. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!