Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is könyörögni kell a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is könyörögni kell a szexért? Vagy csak nekem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel bő egy éve vagyunk együtt. Egy ideje már szex is van, de sajnos nagyon ritkán. Én 23 vagyok, ő 20.

Kifogás mindig van hogy miért nem akarja. Én persze ezt egyre kevésbé bírom...

Már az van, hogy amikor rászánja magát hogy szex, azt érzem hogy csak kényszer neki... :(

Pedig elvileg nagyon szeret

Mit tegyek?

2009. dec. 5. 13:02
1 2
 11/15 BeerHunter ***** válasza:

Hát igen. Lehet, hogy csak én fogtam ki, de az exemet (több mint 2 év) szinte nem bírtam lekaparni magamról, úgy szeretett szexelni, pedig elsők voltunk egymásnak. Szóval csak azt tudom mondani, hogy függővé kell tenni. Mert ugye ami jó, arra hajlamosak vagyunk rászokni.

Sok sikert!

2009. dec. 6. 08:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a jókívánságokat!

Ezt a könyörgést persze nem szó szerint értem, de már közel jár a dolog ahhoz.

Pedig én tényleg mindent megteszek neki amit csak akar(na) akár az ágyban is!

Sajnos azonban eddig csak annyiszor voltunk együtt, amit egy kezemen meg tudok számolni... :(

Nekem ez nagyon kevés :(

Hiába szeretem nagyon, ha nem változik semmi sem akkor el kell gondolkodnom hogy hogyan tovább

2009. dec. 6. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:

bő egy év alatt egy kezeden megtudod számolni?:O

és 23 vagy...

páromnak olvastam fel az előbb a kérdést,és csak mosolygott a reggeli cumija után(amit kérnie sem kell),hogy többek között ezért is imád engem millioszor jobban mint az exét,mert vele fél év alatt többször volt együtt,mint az exxel 4 év alatt...(nemtudom hány kéz kell az alkalmak megszámolására:D)

hozzáteszem,nekem is volt olyan pasi,aki a havi 1el megelégedett volna...

ezen a téren mindenképp össze kell illeni,többi részen lehet kompromisszum,de ha a szex nem oké,akkor az egész ugy sz@r ahogy van...

22/L (24/F ,3 éve együtt)

tegnapelőtt 13:38 is én voltam

2009. dec. 7. 06:29
 14/15 A kérdező kommentje:

Irigyellek benneteket!

Miért gondolod hogy én havi egyel is megelégednék?

Ez egyáltalán nem így van! Én akarom kívánom vágyom a szexre! Csak sajnos a barátnőm ezt nem adja meg nekem... :(

Az az igazság hogy meg se próbálja

Valaki azt írta, várjak sokat, és ne erőltessem a szexet.

Hidd el, már próbáltam. Ő tökre örült hogy nem kell szexelni, de nem akarta a dolgot így sem.

2009. dec. 7. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hátha olvasod még. Megoldódott a dolog?

Én írtam a sokat várós dolgot.

2010. máj. 14. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!