Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz, ha a barátom néha-néha a torkomba élvez? Mélytorkot szoktam, nekem nem jelent problémát, kicsit élvezem is azt a fojtogató érzést.
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 11:21
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom perverzitásnak...
Mindenki számára mást jelent a perverz szó...Ez nagy mértékben függ attól, hogy mit tartunk elfogadhatónak a szexualitásban és mi az amit nem vesz be a gyomrunk.
Ha neked ez jól esik, miért ne csinálhatnád...Sőt szerintem a barátod is nagyon értékeli! Én legalábbis tudnám értékelni...
2/6 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy az mások mit tartanak perverznek! A szex kettőtök magánügye, addig mentek el, ameddig akartok, amit még nem tartotok betegesnek/perverznek. Ez egyénenként változó. A szexben semmi sem kötelező és semmi sem tilos, amit mindketten élveztek.
3/6 anonim válasza:
És ha perverz? Kit érdekel ha te és ő élvezi. Ne függjetek már a tömegtől, emberek!
4/6 anonim válasza:
Az,hogy mit történik köztetek a 4 fal közt,csak rátok tartozik senki másra,nem kell hozzá senki véleménye,sem engedélye,nem tartozol senkinek elszámolással,csak a ti dolgotok,bármi is legyen az.
5/6 anonim válasza:
A szex mocskos és gusztustalan dolog! Ha jól csinálják. :)
6/6 anonim válasza:
Örülj neki :)
Nem perverz, és ha az, hát az sem baj.
De szerintem a perverz más szinten kezdődik
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!