Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljük? Tényleg segít?
Figyelt kérdés
Gombás fertőzésem volt a hüvelyemben, elmentem nőgyógyászhoz, írt fel nekem gyógyszert de azt, hogy a partneremet hogyan kellene kezelni nem mondta el. Egyik ismerősöm szerint Canesten kenőccsel kell kenegetnie a péniszét 1héten keresztül napi kétszer.2009. dec. 5. 09:43
1/9 anonim válasza:
Furcsa, hogy nőgyógyász nem mondott semmit a párodnak. Legközelebb ha ilyen lesz (biztos lesz, mert ha egyszer volt, akkor többször is lesz, sajnos) feltétlenül kérdezd meg a dokit. A Caneseten krém természetesen jó. Kenegesse párod. Neked gyógyszert írt fel vagy hüvelytablettát? Ha gyógyszert, akkor abból szoktak partnernek is.....jobb lenne megkérdezned dokit
2/9 anonim válasza:
Jó az is, de ha neked gyógyszert írt ki akkor neki is az kéne. Ilyen esetben a doki vagy neki is ír fel vagy mondja neked, hogy a párodnak is el kell mennie kivizsgálásra.
3/9 A kérdező kommentje:
én canesten kúpot kaptam....
2009. dec. 5. 10:55
4/9 nicol90 válasza:
ha még nem váltottad ki akkor menj el a gyógyszertárba és vegyél canesten combit abban van krém is és tabletta is.a párod kenegetheti a krémmel,te meg a tabit használod!
5/9 nicol90 válasza:
előző vagyok!
jut eszembe hány szemeset írt fel a doki mert a többet mint 3 akkor váltsd ki a receptet is!
nah puszi és mielőbbi gyógyulást
6/9 A kérdező kommentje:
6szemeset kaptam :( ezentúl gumival kell szeretkeznünk? már 1éve együtt vagyunk szóval én megbízom benne...de ez olyan lenne, mint a herpesz? folyton visszajön?
2009. dec. 5. 12:19
7/9 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, kenegettem, meg valami fertőtlenítő gyógyszert is kaptunk. Ha majd doki azt mondta h elmúlt, akkor le lehet állni a gumival, de addig jobb ha zoknit húztok a bohócra.
8/9 anonim válasza:
Legközelebb ha ilyen van, direktbe kérdezz rá a dokinál, hogy mit csináljon a pasid, és tudjad, (ha vannak) hogy mik a tünetei.
előző voltam
9/9 anonim válasza:
a patikában kapható kisebb kiszerelésű nagyobb hatóanyagú. ha doki 6 szemeset írt,a z kisebb hatóanyagú, de hat napig használod. Ne változtass azon, amit doki írt. Nem szabad! Canesten mindig jó otthon :)Visszakaphatod bármikor! Nem azért kaptad el, mert nem lenne hűséges párod. Sok mindentől függ. Olvass utána. Pl. ha sok édességet fogyasztasz, ha fürdő, szauna nem megfelelően higiénikus, ha antibiotikumot szedtél mostanában, ha hajlamos vagy rá...stb. De olvas utána neten, érdemes. Vagy ha műszálas alsót hordasz, vagy nagyon zárt, összeszoríott helyen van puncid...stb
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!