Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pár napja lefeküdtünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja lefeküdtünk a barátommal. Amikor először tette be, csak egy kicsit fájt, de mikor a következőnél én ültem bele, nagyon szúrt és feszített. Rosszul csináltam valamit vagy csak a hosszabb szünet miatt volt?

Figyelt kérdés
Hosszabb ideig nem voltam senkivel. Hogy lehetne újra jó, hogy ne fájjon?
2009. dec. 5. 09:06
 1/6 anonim válasza:
49%
Nem lehet,hogy nem voltál elég nedves?nekem akkor fájt.Bár én a lovaglópózt csak a partnerem kedvéért szoktam csinálni,mert én azt nem élvezem annyira valamiért...
2009. dec. 5. 09:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nedves voltam, kívántam is nagyon.
2009. dec. 5. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
nőgyógyász
2009. dec. 5. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A lovaglópóz nekem se kényemes. Néha fáj is, mert így mélyebre hatól, csak a barátom kedvéért csinálom, mert a fiuk kedvenc pózza... :) sztem ez természetes egy bizonyos szintig h fájt, de ha nagyon, akkor menj orvoshoz.
2009. dec. 8. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
én a lovaglo pozt imádom.. akkor általában mindig megtalálom a pontomat..:D amugy meg néha nekem is fáj, de általában azért van, mert tul nagy a párom f.rka...:D
2009. dec. 10. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj!!!Csak újra "hozzá kell hogy szokjon":)
2009. dec. 10. 15:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!