Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, milyen érzés amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen érzés amikor a pasitok a szátokban megy el?

Figyelt kérdés
Csak mert érdekel hogy neketek az milyen. Most nem csak a spoerma ízére gondolok, hanem mondjuk milyen maga amikor szopjátok, aztán amikor érzitek hogy már közel a vége, meg aztán maga amikor a szátokban elkezd rángani a pélója?
2009. dec. 5. 02:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csodálatos...nincs rá jobb kifejezés.Amikor már érzem ,hogy közeleg az anyag.... annyira kívánom,hogy beleremegek,és én is elélvezek a párommal együtt....FANTASZTIKUS..!!
2009. dec. 5. 06:57
 2/7 anonim válasza:
0%
Próbáld ki!
2009. dec. 5. 07:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Fantasztikus érzés! Imádom, ha a számba megy el (legtöbbször oda "kérem") . Szeretem ha közben a fejem irányítja, hogy hogyan jó neki, esetleg a hajam húzza. Legtöbbször lenyelem, de ha épp nem kívánom az ízét (mert van olyan is) akkor számbaélvezés után, diszkréten zsepibeteszem:)
2009. dec. 5. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
én szeretem :) jó érzés nekem is h tudom h örömet okoztam neki :)
2009. dec. 5. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csodálatos, nagyon szeretem ha a párom oda élvez............
2009. dec. 5. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Isteni! :)
2009. dec. 5. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Miért nem próbálod ki?

Én bi vagyok, ezért kérdezem.

2013. dec. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!