Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? 20 éves vok lány

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? 20 éves vok lány

Figyelt kérdés

Felizgulok, ha magamat nézem a tükörben, és ha táncolok a tükörben, és ha nyújtok és meglátom magam a tükörben...

Néha kielégítem magam utána.

2009. dec. 4. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
kamukérdés :)
2009. dec. 4. 21:03
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem kamukérdés, balettozom, ebből adódóan tág, hajlékony vok

kiváncsi vok mással is van-e ilyen, vagy csak én estem valami pzichoszomatikus betegségbe, hogy lehet-e belőle gondom stb...

amúgy köszi a rendes válaszokat

2009. dec. 4. 21:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Tág vagy, mert balettozol? Most már az is beletartozik a műfajba, hogy fellépés után 4 néger megpakol?
2009. dec. 4. 21:14
 14/26 A kérdező kommentje:

hmmm... mi táncosok ezt a szót is használjuk a hajlékonyságra. pfff...XD

hajlékony, laza, tág, nem kötött...stb

2009. dec. 4. 21:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül a négeres részt nem tagadtad le :D
2009. dec. 4. 21:19
 16/26 A kérdező kommentje:
haha...nem, mert gondoltam ki tudod következtetni a válaszomból, hogy a tág szó itt nem a hüvelyemre vonatkozik. XD ughh.hihetetlen...
2009. dec. 4. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha tudsz spárgázni akkor fejbe is tudod magad rúgni nem? XD
2009. dec. 4. 21:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Normális persze, annyira normális, hogy Engem is felizgattál. Elképzeltem egy lányt, aki ugyanezt csinálja, mint Te.:D 21/F
2009. dec. 4. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:

a volt barátommal mindig akkor szexeltünk a legjobbakat, ha előtte táncoltam. Neki persze nem mertem mondani, hogy főleg magamra indultam be..

igazándiból nem akarom, h elmúljon ez nálam, csak beteges se akarok lenni. =)

2009. dec. 4. 21:42
 20/26 anonim ***** válasza:

Te dolgod, ha nem tudja senki akkor meg... Én a tükörnél max énekelni szoktam meg mozgok rá valamit:D

20L

2009. dec. 4. 22:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!