Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén! Szinte semmi mellekkel is lehet kívánatos egy nő?
Miért kell mindig megkérdezni ezt?????? Már annyiszor írtak ilyenekre választ. Az miért nem elég? Úgy is meg fog oszlani a válasz, mert kinek mi tetszik. Elmondom, milyen válaszok lesznek:
Kis mellel is lehetsz szexis nő. Jobban szeretem a kis melleket, mert érzékenyebbek.
a nagy melleket szeretem, mert jobb megfogni, nőiesebb.
- erre:
Nem szeretem a lógó melleket. Jobbak a kicsik.
- Én is a nagy melleket bírom, közé tudom rakni a farkamat.
Évekig őrizgettem egy német magazin egyik oldalát, amin egy abszlut cici nélküli nő volt egy kigombolt csikos férfiingben, aminek az aljába kapaszkodott. Mellei a legjopbb indulattal is csak pattanásnak voltak nevezhetők. Amilyen önbizalommal csücsöritett, eszméletlenül sexy volt. Tehát az apró mell lehet éppoly izgató, mint a "futballabdák".
27/F
Ha nem az anorexiás alak miatt nincs melle akkor nem gond. Ha viszont azért nincs, mert ezt az agyonajnározott 8 éves kisfiú-testet akarja utánozni; nos, akkor pedig a szememben eleve nem nő már az illető.
(széles csípő, nagy fenék, kisebb cici --> álom ;)
Na akkor bővebben :D
mell:84
mell alatt: 74,5
derék: 71
csípő:91
Szóval átlagos testalkat, nem vagyok anorexiás. :)
Megállapítom - amennyire az adatokból lehet - hogy nem vagy anorexiás. :D
Bár nem láttalak, de szerintem biztos nincs veled semmi gond. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!