Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A "valós" pasikkal is megtörté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "valós" pasikkal is megtörténhet az, mint a filmekben, pl: Amerikai pite?

Figyelt kérdés

Az Amerikai pitében az van, h a pasi annyira felizgul, h bepisil, ez megtörténeht manapság bármikor pl a pasimmal?! V ez csak egy jó poén volt a filmben! MErt am én néha mikor felizgulok vmire, úgy érzem mintha mindjárt bepisilnék

Nah, bocsika, ez érdekes kérdés lett, de normális válaszokat kérek, mert télleg érdekel, előre is köszike! 18/L

2009. dec. 4. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az csak poén
2009. dec. 4. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
poén
2009. dec. 4. 19:05
 3/11 anonim válasza:
xD szembe fognak pisilni..óvakodj a kobrától
2009. dec. 4. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
ha a 2009es pitére gondolsz ott nem bepisilt hanem elélvezett...
2009. dec. 4. 19:32
 5/11 A kérdező kommentje:
A legelső részre gondoltam! ennyire hülye nem vok! :DXD
2009. dec. 4. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott is magömlése volt. :-) Amikor az orosz csajjal van, nem? Na ott az egy korai magömlés. Lehetséges-e? Valószínűleg igen, bár én még nem tapasztaltam, nem is szeretném, de soha nem tudhatjuk, hogy mi lesz később. :-)
2009. dec. 4. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Jah, jah amikor az Orosz csajjal van, akkor nem bevizelt, hanem túl korán ment el (rögtön :D)
2009. dec. 4. 21:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Jaaa, oké, akkor innentől kezdve már mindent értek! :) KÖSZI :):):)
2009. dec. 5. 12:09
 9/11 anonim válasza:
hátt én 13 éves vagyok ,és ha felizgulok vmire,ak az elején nkem is olyan érzésem van mintha bepisilnék
2009. dec. 5. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
21:10 es vagyok. Amikor felizgulok akkor néha rám is rám jön a pisilhetnék, és akkor el is megyek wc-re. De az télleg egy korai magömlés volt. :-)
2009. dec. 5. 17:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!