Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan vagytok azzal, ha a párotok orális sex közben úgy tesz, mint ha közösülne a szátokkal? Vagy ha esetleg a fejeteket irányítja, mozgatja?
1: Ha neked ez áldozat, miért csinálod???
Én nem bánom, hogy irányít, hisz azzal neki jobb lesz, csak segít, hogy csináld, hogy jobban élvezze. Ugyanígy lehet egy pasit is irányítani, amit gondolom velem együtt többen megtesznek.:)
ez nem attól függ, ha irányít h jó vagy e vagy szar. hanem csak kifejezi azt h most éppen mit szeretne.
a másik dolog meg az, h sok pasinak ez jön be, ha úgymond "uralkodhat" közben, és ezért tesz úgy, mintha irányítana. köze sincs ahhoz h szar vagy e vagy sem.
gondoljatok csak bele, sok nő folyton azt hajtogatja, hogy ismerd meg a tested, azért h aztán irányíthasd a pasit mondjuk orál közben....akkor ha megmondod h mi és hogyan a jó neked, akkor azis aztjelenti h a pasid szar? vagy szarul csinálja? nem, egyszerűen csak azt jelenti, hogy éppen megmondod h hogyan szeretnéd.
mégegy dolog, amikor szexeltek a párotokkal, gyakran ottis történik irányítás, pl lovagló pózban a pasi a csípődre teszi a kezét, és ezzel is segít neked a mozgásban. akkor azis aztjelenti h szarul lovagolsz és a pasi irányít? nemhinném....pluszmég, bizonyos pozíciókban szerintem mi nők is szoktuk a pasit úgymond vezetni h milyen ütemben mozogjon. de ezsem aztjelenti h ő szar az ágyban, és nekedkell irányítani. ezek csak amolyan ösztönös cselekvések, és nincsen köze ahhoz h jó vagy, vagy szar. ha éppen orálozol egy pasit, és ő mondjuk a fejedet mozgatja, az kb annyit jelent, hogy ne hagyd abba, így csináld, mert így nagyon jó. ennyit jelent.
az meg h úgycsinál mintha közösülne a száddal, azmeg szimplán csak izgatja őket.
engem nagyon izgat ez a fajtája is.
térdelni is szeretek, ülve is, fekve is.
Mindenhogy jó az orális kényeztetés.
Lány
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!