Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csajok hány százaléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok hány százaléka engedi az anális szexet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Magánéletemből kiindulva erre kérdésre keresném a választ. Legjobb az lenne tudni, hány nem engedi, hány engedi de csak a pasi kedvéért, és hány százalék aki talán élvezi is.

Erre kérdésre kerestem a neten a választ, de csak amerika kutatásokat találtam.

Szóval a kérdés adott. Szerintetek a csajok hány százaléka engedi az anális szexet rendszeresen (mondjuk havi 1-2)?

2009. dec. 4. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
33,86, tudományos tény.
2009. dec. 4. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem kb 50 százalék engedi rendszeresen,de nem tudom,ez csak az én tippem
2009. dec. 4. 11:43
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
én is 50%-ra tippelnék
2009. dec. 4. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

engedi?! a legtöbb barátnőm saját maga kérte. volt olyan, akinek én tanítottam meg, hogyan élvezheti.

az a baj, hogy nagyon soakn azt hiszik, hogy a nőnek az análszex rossz, pedig ha ügyesek vagytok, simán el lehet menni tőle a nőnek is.

2009. dec. 4. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:

ha itt a gyakorikérdéseket veszed alapul, akkor én aztmondanám, hogy 95%...:D

azonban ha csakúgy körülnézek barátnőim között, meg az ő barátnői között, meg így hallomásból veszem a dolgokat, akkor aztmondanám, hogy 30%

2009. dec. 4. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:

12.01. 10:49-kor írtam egy ilyen témában tapasztalatot, olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__52..

2009. dec. 4. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:

ismerős csajokra nézve 30%

nagy átlagra 50%

de amugy passz

nem is érdekel,én szeretem az anált,de csak mert olyan a párom,hogy tudja hogy hogy jó nekem is...

22/L

2009. dec. 4. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Sztem elég sok nő engedi meg. Kb 60% tuti, ebből aki talán élvezi is, kb 30%. A maradék 40% vagy nem próbálta vagy határozottan ellene van. Én pl ellene vagyok, sosem próbálnám ki.

21/L

2009. dec. 4. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Én engedem,leginkább a párom kedvéért,de egybe élvezem is olykor-olykor,mikor hogy vagyok ráhangolódva a témára :) Akkor én most melyik csoportba tartozom ?:P

18/L

2009. dec. 4. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:

hány engedi (önszántából): 20 %

hány engedi (csak a pasi kedvéért, mert annyira nincs önértékelésük, hogy beijednek attól, hogy akkor a pasi elhagyja őket): 35 %

hány % élvezi: valószínűleg az 20 %, aki önszántából engedi

hány %-ot nem foglalkoztat ez a téma: 25 % (ez utóbbiba tartozm jómagam is)

2009. dec. 4. 20:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!