Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok hány százaléka engedi az anális szexet?
Sziasztok! Magánéletemből kiindulva erre kérdésre keresném a választ. Legjobb az lenne tudni, hány nem engedi, hány engedi de csak a pasi kedvéért, és hány százalék aki talán élvezi is.
Erre kérdésre kerestem a neten a választ, de csak amerika kutatásokat találtam.
Szóval a kérdés adott. Szerintetek a csajok hány százaléka engedi az anális szexet rendszeresen (mondjuk havi 1-2)?
engedi?! a legtöbb barátnőm saját maga kérte. volt olyan, akinek én tanítottam meg, hogyan élvezheti.
az a baj, hogy nagyon soakn azt hiszik, hogy a nőnek az análszex rossz, pedig ha ügyesek vagytok, simán el lehet menni tőle a nőnek is.
ha itt a gyakorikérdéseket veszed alapul, akkor én aztmondanám, hogy 95%...:D
azonban ha csakúgy körülnézek barátnőim között, meg az ő barátnői között, meg így hallomásból veszem a dolgokat, akkor aztmondanám, hogy 30%
12.01. 10:49-kor írtam egy ilyen témában tapasztalatot, olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__52..
ismerős csajokra nézve 30%
nagy átlagra 50%
de amugy passz
nem is érdekel,én szeretem az anált,de csak mert olyan a párom,hogy tudja hogy hogy jó nekem is...
22/L
Sztem elég sok nő engedi meg. Kb 60% tuti, ebből aki talán élvezi is, kb 30%. A maradék 40% vagy nem próbálta vagy határozottan ellene van. Én pl ellene vagyok, sosem próbálnám ki.
21/L
Én engedem,leginkább a párom kedvéért,de egybe élvezem is olykor-olykor,mikor hogy vagyok ráhangolódva a témára :) Akkor én most melyik csoportba tartozom ?:P
18/L
hány engedi (önszántából): 20 %
hány engedi (csak a pasi kedvéért, mert annyira nincs önértékelésük, hogy beijednek attól, hogy akkor a pasi elhagyja őket): 35 %
hány % élvezi: valószínűleg az 20 %, aki önszántából engedi
hány %-ot nem foglalkoztat ez a téma: 25 % (ez utóbbiba tartozm jómagam is)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!