Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Nagyon kényelmetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nagyon kényelmetlen gumival szexelni? Miylen érzés?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 23:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem érzed annyira az ingereket,meleget,ha szorít,ilyenek.Amúgy túl lehet élni.Jobb nélküle persze,amúgy szerintem szemét az aki nem hajlandó használni ilyen-olyan okkal és ezzel a barátnőjét veszélynek vagy kellemetlenségnek teszi ki.Sok/F
2009. dec. 3. 23:34
 2/26 anonim ***** válasza:
51%

úgy gondolom hogy egy szükséges rossz...ahogy a mai dolgok mennek meg ahogy magamat ismerem minden hétvégén ősszejön valaki szóval a saját érdekem is hogy a hétköznapokon ne a farkamat vakargassam mer elkaptam valami nyavaját valamelyik aktuális csajtól...

az érzésről meg annyit hogy sz@r...nem kibírhatatlan de mégsem az igazi nemérzed a forróságot a nedvességet és szerintem igazából elveszik az egésznek a lényege hogy egybeolvadni eggyé válni...lehet hogy kicsit nyálasan írtam de így gondolom

de ahogy írtam én használom márcsak a saját érdekemben is...amikor viszont néha napján kifogok egy jóféle csajt és 1-2 hónap után is vele vagyok tuti meghuzom gumi nélkül is...:):):)

2009. dec. 3. 23:57
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
23:57 a beképzeldséged határtalan
2009. dec. 4. 00:00
 4/26 anonim ***** válasza:
55%
eddig beképzelt voltál, mostmár tökéletes vagy. :)) ne gyere már ide dicsekedni.
2009. dec. 4. 00:46
 5/26 anonim ***** válasza:
47%
Mit akartok, szerintem ez egy kis nyomi aki meg eleteben nem latott p.nat.Azok szoktak igy beszelni, mert csak itt a neten tudnak fesziteni latatlanban...:-)
2009. dec. 4. 01:05
 6/26 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon sz@r. Nincs is értelme nekem úgy szexelni. Ezért nem is teszem. Akkor már az is jobb érzés amikor kiverem. Szóval sajnos én kimaradok az életnek ebből az öröméből. Ez van.
2009. dec. 4. 02:15
 7/26 anonim ***** válasza:
38%
Gumival? Nővel nyilván jobb...
2009. dec. 4. 02:44
 8/26 A kérdező kommentje:

utolső vicces: D

Csak azért kérdezem mert én még szűz vagyok és a barátom nem hajlandó gumival....ergó kb azt akarja h gyógysert szedjek amit még kise adnak mert nem múltam el 16. És ezen vesztünk össze h Ő olyannal nem fog "szevnedni" mert szar. akkor szedjek fog.gátlót? vagy mi?

szerintetek?

2009. dec. 4. 05:55
 9/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem 16 év alatt is írnak fel gyógyszert. Barátnőm 15 volt mikor elkezdte szedni. De a saját véleményem, hogy sürgősen dobd a pasit,mert biztosan nem szeret, ha élből elutasítja a gumit. Az én párom is utálja, de legalább félévig elviselte, mire végre eljutottam egy nőgyógyászhoz gyógyszer felíratni. És soha egy szóval nem sürgetett, hogy menjek már dokihoz, pedig rémesen utálta. Hagyd is hogy menjen, találsz jobbat is
2009. dec. 4. 08:18
 10/26 anonim ***** válasza:
58%
Egen, drága barátodnak az ötcombú lány lesz ideális.
2009. dec. 4. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!