Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyi idő nektek orálisan eljutni a csúcsra?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 19:27
1/11 anonim válasza:
5 mp. sajnos korán magömlést kapok....
2/11 anonim válasza:
19:35 ezt én is kipróbálnám veled! :P Sztem kamuzol. :D
F/28
4/11 anonim válasza:
1x mértem az idő, az 1.szopásomnál 7 perc volt kb. ameddig elment
L
5/11 anonim válasza:
Remélem 7 perc után a szádba spricelt és élvezted.
Még szerencse ,hogy oda írtad ,hogy "L" már kezdtük azt hinni egy meleggel van dolgunk.
6/11 anonim válasza:
első szopásánál nem hiszem h a szájába spricceltek, te aberrált.
7/11 anonim válasza:
Egyébként meg, ha a szájába spricceltek volna az első alkalommal, akkor az aberráció? Ha meg mondjuk a tizedikre, akkor az már nem? Na, ilyet se hallottam még! Gondolom te is olvasod az egyéb kérdésekre adott válaszokat, amiből nekem egyértelműen az jött le, hogy a nők többségének nincs ellene kifogása, egy részét pedig kifejezetten izgatja a dolog (most azokról beszélek, akik ilyen témában ezen az oldalon választ adtak). Akkor?
8/11 anonim válasza:
Nekem úgy tíz-tizenöt perctől a húsz-huszonötig valamennyi idő. Sok, szoktak is rá panaszkodni a lányok, de kézimunkával rásegítünk :)
9/11 anonim válasza:
5mp?:D annyi idő alatt veszik kézre-szájra a csajok a f*szt:D ez LOL:D esetleg 5 perc:D vagy összekeverted a két rövidítést?:P:D
10/11 anonim válasza:
Az én barátom fél óra alatt megy el, de szexben is ráérős típus:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!