Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megsérteném a barátomat, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsérteném a barátomat, ha ilyen esetben nemet mondanék?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy néha a második, harmadik menet előtt nincs annyi előjáték, hogy benedvesedjek. Sajnos nekem nem megy olyan gyorsan ez már az első után. És a barátom amikor úgy érzi, hogy elég előjáték volt már, akkor mindig megkérdezi, hogy húzhat-e gumit. Én hülye mindig igent mondok, mert nem akarom megsérteni. Viszont így általában fáj az együttlét, amit leplezek. Igazából nem is értem, hogy hogyan nem tűnik fel a barátomnak, hogy nem vagyok nedves, és miért akarja csinálni. De tudom, hogy én is ludas vagyok a dologban, hiszen ő megkérdezi, én meg mondhatnék nemet. De nem merek. Sértő lenne számára, ha nemet mondanék ilyenkor, és megkérném, hogy még legyen egy kis "nedvesítés" mondjuk orális kényeztetéssel?
2009. dec. 3. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:

hát elég hülye vagy ha így hagyod, hogy így bénázzon és fájjon szar legyen neked.

köztetek nincs kommunikáció, hogy megmond, hogy több izgatásra van szükséged?

2009. dec. 3. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértő. Mért lenne az? Ha szeret téged, akkor szívesen megteszi. Ha meg megkérdezi, hogy akarod e, akkor biztos azért teszi, mert azt akarja, hogy neked jó legyen. És mivel te azzal áltatod, hogy jó neked, akkor nyilván ő is csinálni fogja. Szólj neki, ha valami nem oké. Ha nem mondod el, mi a problémád, akkor hogy várod, hogy megértsen. Beszélj vele, és hidd el, nem fog megsértődni, vagy megbántódni. Vagy ha igen, akkor azért, mert eddig nem szóltál neki.
2009. dec. 3. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

vagy sikosito

(én még elsőnél is nehezen,nemhogy később,egyszerüen kiszáradok 10 perc alatt)

és nyugi,nem sértő

2009. dec. 3. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
qrvára élvezheted így a szexet...megéri ez neked?
2009. dec. 3. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem élvezem így az együttlétet, mint fentebb is leírtam. De nem tudom, hogy hogyan mondhatnám meg neki, amikor már ott áll előttem azokkal a szemekkel, az álló péniszével, hogy édes nem volt elég ez a fél óra, még kellene legalább ennyi, mert selejtes vagyok, és nem tudok kellően felizgulni az első menet után még fél óra alatt sem. És nem éri meg ez az egész, csak nem tudom, hogyan mondjam meg neki. Tudom, hogy meg kellene, de nem tudom, hogyan tálaljam úgy ezt az egészet, hogy ne vegye sértésnek.

2009. dec. 3. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nézd én nem látok semmi sértőt abban a mondatban, hogy "ne haragudj kedves, de én még nem állok készen"
2009. dec. 3. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
nem attól leszel selejtes, hogy ő béna és nem képes rendesen felizgatni.
2009. dec. 3. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Kicsit elrontottad a dolgokat, de még lehet segíteni.

Legközelebb nyugodt körülmények között beszéld meg vele, hogy az utóbbi néhány alkalommal a 2., 3., ... -at nem élvezted úgy, ahogy szeretted volna. Mondd meg, hogy nem nedvesedsz eléggé.

Én úgy egyeznék meg a helyedben, hogy az első alkalom után fél óráig még nem is próbálkozik újra. Lehet ölelni, csókolni - de az akciót még ne kezdje.

Aztán jöhet fél óra simogatás plusz egy adag síkosító.

2009. dec. 3. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen problemam. Nedvesedek rendesen, sot a pasim erre meg jobban begerjed. Dughat amennyit akar, mert nem szaradok.
2009. dec. 4. 20:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!