Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők kb. hány %-a nyeli le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kb. hány %-a nyeli le a spermát?

Figyelt kérdés
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt. Amikor orgazmus előtt van mindig szól, hogy vigyázzak. A pasik mennyire szeretik, ha a barátnőjük lenyeli, vagy legalábbis oda élvezhetnek? Nem tudom mennyire vágyik rá, szeretném kipróbálni. Milyen az íze? Mire készüljek?
2008. júl. 17. 16:04
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, a kérdésem inkább az, hogy mennyire gyakori, hogy egy nő megengedi, hogy a barátja a szájába élvezzen? (nem feltétlenül a lenyelése a kérdésem)
2008. júl. 17. 16:11
 2/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem bezsélhetünk százalékokról, ez változó, egyéntől függ. Nekem a Párom egyszer élvezett a számba, és azóta sem. Én azóta undorodom még a szagjától is. Persze próbálom lekűzdeni ezt az érzést, de nehezen megy. Azt tudom tanácsolni, ha szeretnéd kipróbálni akkor tedd azt. Beszélj erről a Pároddal is, hogy mit szeretnél és , hogy ő ehhez mit szólna.
2008. júl. 17. 16:14
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
szerintem minden ember más! ahogy az ízlésük sem egyezik úgy a kivánságuk sem. szerintem beszéljétek meg. az ize lehet édes keserű ki melyen életmódot folytat. ezt sok minden befolyásolja. az meg hogy ő mit szeretne szerintem lényegtelen ha neked nem fog izleni úgy sem nyeled le nem?!
2008. júl. 17. 16:16
 4/27 anonim ***** válasza:
70%
Én személy szerint nem szeretem az ízét,de ezt ki lehet küszöbölni. Van cseresznyés durex sikosító,ami teljesen elfedi az ízét,így könnyedén le tudom nyelni,nincs rossz íze.
2008. júl. 17. 16:21
 5/27 anonim ***** válasza:
14%
Végezz felmérést...
2008. júl. 17. 16:21
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
28 éves férfi vagyok, saját tapasztalatom az hogy kb 10 nőből 3 nyeli le, abból 1 élvezettel, másik 2 úgy hogy elhányja magát. De ez csak az én véleményem, lehet hogy ilyeneket sikerült kifognom, vagy valami, de szerintem nagyon kevés nő aki engedi hogy a szájába élvezzenek. Pedig ezt egyszerüen imádják a férfiak. Sok nő önző: a férfiak rendesen nyelik a nők folyadékát nyalásnál, de sokan azt mondják h szó se lehet róla hogy a számba, kizárt dolog...Nem szeretem az önző nőket, és a pasik sem, de ha nem ízlik akkor ne nyeld le. Bár nekem se ízlik a "puncilé", mégis élvezettel nyalok, kibírom az ízét, a barátnőmé, szeretem.......
2008. júl. 17. 16:29
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Ez megoszlik... Sok lány megalázónak érzi azt ha a testére élveznek illetve ha le kell nyelnie!

A pasik nagy része 99,999%-ának nincs baja ha a barátnője bevállalja! max elküldik fogat mosni, mielőtt csókolózna vele...(főleg az alkalmi kapcsolatban) Egy férfi számára hihetetlenül izgalmas a nő szájába élvezni egy teljesen új szintre emeli az élményt! Ha egy lány bevállalja, akkor elmondhatja h egy nő, jutatta el az élvezetig, ha nem vállalja be és csak fél munkát végez hiába csinálta jól nem sokkal jobb mint ha masztizna…

Szerintem, viszont azért szól a barátod mert úgy érzi h ezzel megalázna téged és nem akarja... Szóval beszéld meg vele h TE szívesen kipróbálnád

2008. júl. 17. 16:30
 8/27 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy az előttem szólók is írták,teljesen egyén függő. Nálunk először úgy történt,hogy szólt, hagyjam abba, nem szerette volna vagy nem tudta,mit reagálok, de én folytattam,elment és lenyeltem. Egyáltalán nem undorodtam tőle,sőt, még jó érzés érzés is volt. Nem is tudnám elképzelni,hogy nem nyelem le, mert az neki rosszul esne. És egyáltalán nincsen rossz íze. Vagy csináld úgy,hogy amikor érzed,hogy elmegy,akkor a nyelved alá engeded a spermát. Így nem érzed úgy az ízét.

A másik dolog, szerintem pedig a nő ilyenkor nem az ízre figyel, vagy lehet,hogy csak én nem:D Engem ilyenkor az foglalkoztat,hogy ismét jó voltam,és eljuttattam őt a csúcsra.:)

2008. júl. 17. 16:37
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
utolsó válaszoloval értek egyet én szeretettel lenyelem,tudom hogy a páromból jön ,engem nem zavar,én örülök hogy boldog és hogy megadtam neki amit tudtam:)Végülis ez a jutalmam:)
2008. júl. 17. 16:48
 10/27 anonim ***** válasza:
54%

A spermának a sok fehérje mellett magas a C vitamin-tartalma, olyan, mintha valami vitaminbombát vennél be. :) Az íze meg kb. olyan, mint az illata, kicsit fanyar.

Szerintem nem elvárás, hogy lenyeld. Egyszer csak jön magától. Vagy nem. De szerintem az se baj, semmi nem múlik ezen.

2008. júl. 17. 17:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!