Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az anális szexkor nem jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anális szexkor nem jön rátok a ******?

Figyelt kérdés

Amikor análisan hatol belétek a párotok akkor nem érzitek azt, hogy el kell mennetek wc-re??? Ilyenkor mit tesztek? Elmúlik ez?

És a másik kérdés: amikor a végbélbe felnyúlnak nem lesz olyan az ujja? Jó persze előtte nyilván lerendezi az ember az ilyet, de ki tudja...

Személy szerint elég visszataszító lenne nekem látni az ujjamon az ő...

2009. dec. 3. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Van rá megoldás, nem is egy...

1. szépen megmosod mikor sz@rtál

2. gumit vesz föl a pasas, és úgy csináljátok

3. gondolkodjatok már egy kicsit...

Ennyi. Pá

2009. dec. 3. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha ennyire tartasz tőle,akkor ne csináld.
2009. dec. 3. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Én rendszeresen lefostam a páromat aktus közben....így már sajnos nem csináljuk.... 22F.
2009. dec. 3. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

"Én rendszeresen lefostam a páromat aktus közben....így már sajnos nem csináljuk.... 22F."

ez jó szóval meleg vagy? vagy neked dugták be férfi létedre?

mi nem szoktuk csinálni, de lehet egyszer kipróbáljuk....

2009. dec. 3. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Nehéz téma. :)

Nekem talán összesen 2-3-szor volt, hogy "olyan" lett volna bármi is.

Persze reggel elmegyek wc-re, és akkor du is mehet a dolog.

Volt olyan, hogy éreztem, el kell mennem wc-re, ilyenkor vagy abbahagytuk és az érzés is elmúlt, vagy folytattuk és akkor is elmúlt.

Szerintem, megfelelő partnerrel nem lehet ez gond. Szólj te is neki, hogy ez bizony előfordulhat. Sok pasit nem tart ez vissza semmitől, van aki gumit húz. Ha titeket vagy téged zavar, akkor hagyjátok szerintem.

2009. dec. 4. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
volt olyan barátnőm aki előtte ilyen pumpás beöntést használt "víz + valamilyen fertőtlenítőszer" ami jól kimosta a végbelét és nagyon tiszta volt. az első pár lökésnél van inger de utána elmúlik (legalábbis neki) próbáljátok ki;) sajnos a mostani bnőm nem szereti és nem is adja a popóját. egyszer próbáltuk azt mondta nem fájt neki nem is volt rossz érzése szerintem ő is inkább attól tart lehet csokis lesz a farkam... lehet kéne vele beszélnem ... jah bocs eltétrem a tárgytól...:P sok sikert
2009. dec. 9. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Gondolkodj már!

Azért van az "el kell mennem WC-re érzésed",mert ugyanaz történik,csak most befelé megy a dolog.

Egyébként nem kell WC-re menned,csak egy ideig tart ez az érzés,utána mehet a "móka"...

2009. dec. 9. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi csokis farkú ;)

ez egész jó ötlet

2009. dec. 9. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A már említett beöntés nemcsak azért fontos, hogy "ne edd meg újra a fél ebéded". Az anális szex felsértheti a végbeled felületét, és a széklet fertőzést okozhat. Továbbá anál utáni hagyományos közösülés előtt erősen ajánlott a férfinak megmosakodni. A végbél amúgy termel egyfajta bevonóréteget a széklethez, bár mennyisége jóval elmarad a vaginális síkosítókétól, amik ugye szex közben fokozottabban termelődnek, hogy segítsék az aktust. Mivel a kaki ebben a burokban hagyja el a bélrendszered, ezért főleg csak a szag marad az ujjon - ennek ellenére nem higiénikus az sem.

Az inger pedig normális, hiszen van valami a farodban, amit ösztönösen üríteni akar. Ez az inger viszont egyébként is hullámokban jön rá az emberre, és utána elmúlik egy időre. Alternatívaként próbáld meg kiélvezni ezt az oldalát is a dolognak, mint kisebb mazochista gyönyörforrást.

2009. dec. 9. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
nem
2009. dec. 12. 20:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!