Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változhatnék meg? Hogyan érhetném el, hogy ne csak így tudjak beszélni a szexről?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, pár hónapja vesztettem el a barátommal a szüzességem. És habár nagyrészt minden rendben a szexxel, van pár apróság, amit szeretnék megbeszélni a barátommal. Meg amúgy is jó lenne beszélni róla, hogy esetleg mi lenne az, amin változtatnánk, vagy amit kipróbálhatnánk. Viszont én nagyon nehezen szánom rá magam, hogy beszéljek erről. Ha mégis rászánom, akkor is csak úgy, hogy odabújok a barátomhoz, lehajtom a fejem, becsukom a szemem, és mormogok csak. Viszont így alig hallja, meg sértve érzi magát, amiért nem merek a szemébe nézni. Azt hiszi, hogy nem bízok meg benne, és azért csinálom ezt. Pedig nem erről van szó, csak egyszerűen nem merek egyszerűen az arcába nézni, és úgy beszélni erről. Tudom, hogy gyerekes a viselkedésem, de nem tudom, hogyan változtathatnék rajta. El sem tudom képzelni, hogy erről mások simán beszélgessenek. Hogyan változhatnék? Mi segíthetne?2009. dec. 3. 11:46
1/4 anonim válasza:
Ha nem tudod a szemébe elmondani írd le és add oda neki!
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj, ez azért van,mert ha úgy vesszük, kezdő vagy..tehát még új a dolog, bele kell jönnöd, nem csak abba hogy csinálod,hanem abba is, hogy merj erről beszélni vele. Ha már jobban összeszoktok, akkor bátrabb leszel a témában. Egyébként az első válaszoló nem is írt olyan rosszat. Előjátéknak lehet olyat csinálni, hogy felírtok dolgokat papírra é kihúzzátok egy sapiból..aki kihúzza, megteszi a másiknak. És oda írhatsz bármit. És ha a barátod látja,hogy valami neked nagyon jó, akkor következő alkalommal automatikusan fogja neked csinálni. Belefogsz jönni ebbe, csak türelem kell, és összeszokás. Senki nem kezdi profin és határozottan, én sem mertem eleinte beszélni róla felszabadultan. Mára már sima ügy.
Sok sikert neked!
21/L
3/4 anonim válasza:
Nem vagy gyerekes, de a szemkontaktus mindent elárul. Az alapelem. Főleg kapcsolatoknál. érzelmeket, válaszokat, egyéb jeleket továbbít a másiknak. Ezt használni kell, gyűjts erőt és nézz a barátod szemébe. Ha nem teszed, akkor nem fog igazán őszintének tartani. Hiszen az egyik legfontosabb ember az életedben jelenleg nem? 23/F
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. dec. 3. 14:57
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!