Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi történik akkor amikor egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik akkor amikor egy lánynak "bizsereg a nunija"? A hüvelyben valamiféle folyamat megy végbe, esetleg hormonok dolgoznak?

Figyelt kérdés
Ez valami hasonló mint a fiúknál az hogy feláll? A bizsergés szexuális izgalom hatására keletkezik, ez pl lehet egy csók is?
2009. dec. 3. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, olyan lehet, mint amikor a fiúknak feláll. Ugyan úgy megnő a nemi szervek vérellátottsága, a csikó amúgy szintén képes "merevedésre" csak kicsiben, így nem olyan látványos. Megindul a nedvesedés is. még csók se kell hozzá feltétlenül, gondolat is elég. De csóktól tuti. :)

25/L

2009. dec. 3. 09:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Tehát nem feltétlenűl kell csók. Igen, én is arra gondoltam hogy megnő a csikló, meg nedvesedik a hüvely. Tehát egy lánynak az is elég ha mondjuk csak átölel vagy meglátod azt aki tetszik neked?
2009. dec. 3. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Ilyenkor a nunimanók a kis keféikkel elkezdik a nunit hevesen dörzsölgetni kivül-belül, és így olyan bizsergő érzést keltenek.
2009. dec. 3. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen. Erre mondják azt, hogy legfőbb nemi szervünk az agyunk. :) Minden ott dől el. Vagyis ha az agyban épp a szex van műsoron, akkor nem is kell fizikális inger ahhoz, hogy izgalomba jöjjünk. Viszont ha nincs hangulat, akkor hiába ingerlik a csiklót, nem lesz nedvesedés, nem esik jól.

A lényeg: először a agynak kell akarnia a szexet. Önmagában attól, hogy megölel egy lány valakit, nem fog felizgulni. Szerintem nálunk kevésbé mechanikus a rendszer, vagyis hogy jön a fizikális inger és arra automatikusan jön a nedvesedés, stb.

25/L

2009. dec. 3. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
NUNIMANÓK.........XD XD XD ez jó XD XD
2009. dec. 3. 09:48
 6/9 A kérdező kommentje:

25 L Tyűha, te nagyon sok kérdésemre adtál választ, nagyon köszönöm! :) Igen, a hangulat is fontos, plusz még az is hogy tetszen neked az illető, mert ha ő semleges vagy esetleg nem is szereted csinálhat akármit. Pontosan azért jutott ez eszembe mert amikor az egyik osztálytársnőm beszélgetett a barátnőjével ezt hallottam:

-Na, milyen volt a csók a pasiddal?

-Nagyon jó! Olyan jóképű! És ahogy csókól... Teljesen benedvesedtem!

Tehát a lánynak is akarnia kell a dolgot, mentálisan is, hisz mint írtad, ott dől el minden. 16F

2009. dec. 3. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező!

Nem semmi, hogy 16 évesen ennyire érdekel a nők működése! :))) Nagyon becsülendő, hogy meg akarod ismerni, érteni akarod, hogy mi miért van! Azt gondolom, hogy egy IGAZI FÉRFI (ahogy egy IGAZI NŐ is), ismerni akarja a párja működését, mert enélkül nem okozhat neki örömet.

Azt kell mondjam, hogy ilyen fiatalon sokkal éretteb vagy a szexre, mint sok felnőtt férfi. Tanulj sokat a szexualitásról, okosodj, tájékozódj, meggyőződésem, hogy elsőrangú szerető válik majd belőled és boldoggá fogod tenni a leendő partnered!

Így tovább, hajrá! ;))))

25/L

2009. dec. 3. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:
25 L. Köszönöm! Küldtem neked egy privát üzenetet!
2009. dec. 3. 10:27
 9/9 anonim válasza:
100%
Válaszoltam. :)
2009. dec. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!