Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Számotokra izgató-e, ha a partnerük arcába élvezhetnek?
Kinek mennyire számít erotikus látványnak? Ez tényleg ennyire izgató lenne, vagy csak azért tűnik olyan divatosnak, mert szexfilmekben is állandóan látni?
Részemről elég kiábrándító, de lehet csak azért, mert a gyengébbik nemet képviselem. :)
Kort is írjatok, ha lehet.
Ne naívoskodjatok, ha egy fiú azt mondja egy lányra, hogy hú de belelőnék az arcába az annyit, tesz hogy tetszik neki és megdugná.
Istenem, ez fájt egy kicsit most.
Egyébként engem nem izgat. De lehet, hogy vannak lányok akik szeretik és ilyen nőm lenne akkor nyílván megtenném ha ezt szeretné.
F/21
a szex a bennünk lévő állatot hozza elő, ettől jó, és ettől természetes! én imádom, mikor látom hogy a szerelmem élvez, és közben kényeztetem a nyelvemmel a f..kát.
most itéljetek el nyugodtan :))de azt is szeretem ha a mellemre, a hasamra, vagy a hátamra élvez, vele olyan jó, gyengéd, de mégis egy vadállat ha kell.ez a szex gyerekek.a szerelem pedig az, amikor utánna hozzádbújik, és akár szavak nélkül is, de jó együtt.és másnap reggel teát főz neked, csak azért mert olyan édesen aludtál..
Szia.
Megmondom öszintén én nem tettem soha és nem is fogom.
Én egy bizonyos szinten megalázónak tartom.
F/23
Engem nem zavar,ha a barátom az arcomra élvez.
Mondjuk én amúgyis szeretem érezni,hogy kiszolgáltatott vagyok neki...
De az arcraélvezést akkor csináljuk,ha én is szeretném.Sőt a múltkori együttlétnél én kértem külön,hogy oda verje :-)
Őt felizgatja,de sosem erőltet rám semmit.Egyszerűen csak benne vagyok...
Szerintem nem undorítóbb,megalázóbb,mintha az mellekre,vagy a hasra élveznek a férfiak.
Szeretem,ha keményen bánik velem :-)
18/L
Tabu? Szerintem a szexben csak az lehet tabu, amit nem tudsz megcsinálni. Különben is ácsi van! Nem vádaskodást és kioktatást kértem, hanem véleményeket. Kíváncsi vagyok erre a témára, ezt nem nevezném naivságnak. És attól, hogy többzacskós bányarém vagyok, még igenis kapható vagyok új dolgokra (a kiszolgáltatottság érzését kifejezetten szeretem), csak egyszerűen úgy vagyok vele, hogy rám ne lődözzön csak úgy akárhova.
De látom megoszlanak a vélemények. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!