Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fontos szerintetek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos szerintetek, hogy borotváljam a fanszőrzetem?

Figyelt kérdés

elsősorban lányok válaszát várom de írhat mindenki!

nem nagyon szeretem teljesen kopaszon..inkább jobb szeretem csak megrövidíteni...de valaki szerint teljesen szedjem le mert azt szeretik a csajok...

kort és hogy fiú vagy lány vagy...köszi előre is!!!

2009. dec. 2. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah, 24L
2009. dec. 3. 01:26
 12/13 anonim ***** válasza:
én azt szeretem ha csupasz, ugyanis nem szeretem azt a szagot, amit egy hatalmas szőrtömeg áraszt, és nem vagyok prűd, magamat is borotválom, sokkal higénikusabb, mert ugye mi nők havonta mensizünk is, hát pasik ne tudjátok meg milyen lehet úgy...böá, amióta elkezdtem szőrösödni,azóta borotva, vagy gyanta.26 vok, és még nem is láttam magam szőrösen :))
2009. dec. 3. 09:38
 13/13 A kérdező kommentje:

ne is növeszd meg szerintem!:P

Köszi a válaszokat!!

2009. dec. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!