Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rákszűrésen észrevették volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákszűrésen észrevették volna ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ. A nagyon korai, pár hetes terhesség, akkor nem. A 6. héttől viszont gyanút keltene a megduzzadt méh és petefészkek. Gondolom kézzel is megvizsgált, akkor érzi, ha már 6. hétnél idősebb terhesség van. De erre csak akkor figyel, ha szólsz neki, hogy van ilyen gyanúd.
2009. dec. 2. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószinü h észre vette volna, és ha vért is vettek, az is kimutatja, egyébként mikor én voltam rákszürésen az orvosom azt mondta h én valószinüleg terhes vagyok, de tudtam én h nem lehetek az, mert mindig rendesen védekeztünk, és tényleg nem voltam terhes, csupán azért volt megduzzadva a méhem, mert egy héttel a menzeszem elött voltam!
2009. dec. 2. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
amikor nekem volt egy kockázatos aktusom, és 1 hónapra rá elmentem a dokihoz, megállapitotta, h nem vok terhes.
2009. dec. 2. 23:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!